Ha a wellness nálad se csak a vizes élményekről szól… Három sárvári helyszín, ahol zöld programokon is részt vehetsz. 

Mondjuk jógázhatsz, nordic walkingozhatsz, lovagolhatsz, kerékpározhatsz, piknikezhetsz, csónakázhatsz, kocoghatsz és kalandparki bátorságpróbán is részt vehetsz.

Vagy csak simán élvezheted a csendet.

Sárváron az arborétum az egyik ilyen helyszín. Ahol egyébként még fürdőzhetsz is. Legalábbis akkor, ha a Thermal Sárvár szálloda vendége vagy. Az arborétummal közvetlenül átjárható hotelnek a kültéri medencéi ugyanis a park óriási fáinak árnyékában találhatók. 

De a belvárosi “zöldben” adott a lehetőség bárki számára a kocogásra, a nordic walkingozásra, a romantikus piknikre vagy mondjuk egy faölelésre. Ahogy arról már többször írtunk, az itteni fák valamiért jóval erőteljesebben közvetítik a Föld jótékony energiáit. 

Zöld élményekért a csónakázó tavak környékére is érdemes ellátogatnod. Itt egy új kerékpáros túraút is vár. Vagyis akár bringázni is tudsz a parton. De csónakázásra is adott a lehetőség, meg mondjuk egy reggeli kocogásra vagy wellness előtti kiadós nordic walkingra. A tavaktól nem messze pedig található egy kalandpark is, ahol szintén természetközeli élményekben lehet részünk. Akár a család minden tagjának. 

Ha valamivel háborítatlanabb környezetre vágynál, Sárvár akkor is kínál opciót. A Rába folyó partján lévő zöldövezet, a mező, az erdő egészen egyedülálló élményeket kínál.

Akár lóháton is bejárhatod a határt. A Vadkert Majorban legalábbis kínálnak lehetőséget a lovaglásra. De terepbringázásra vagy kiadós kirándulásra is benevezhetsz. 

Szóval ha a vizes időtöltést kiegészítenéd zöld programokkal, Sárvár több lehetőséget is kínál. Használd ki ezeket és gyűjts minél több élményt a nyaralás alatt!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük