Szerinted kik költenek többet a nyári üdülésre? A férfiak vagy a hölgyek? És vajon a gyermekekkel hol nyaralunk szívesebben? Belföldön vagy külföldön? No, és melyik a legfontosabb szolgáltatás a nyári kikapcsolódáskor? A wifi vagy a reggeli? Mindezekre a Danubius Hotels friss felmérése ad választ. Nézd meg, mennyire egyeznek az eredmények a Te elvárásaiddal, véleményeddel!

Az említett felmérésből tehát kiderült, hogy a férfiak többet költenének a nyaralásra, mint a nők. Előbbiek 220 ezer forintot, a hölgyek 175 ezret szánnának a kikapcsolódásra. A gyermekekkel nyaralók átlagosan 212 ezer forintot költenének a nyaralásra 2016-ban.

A családosok körében egyértelműen Magyarország a nyaralás célpontja.

A kapott eredményekből az is kiderült, hogy a válaszadók több mint fele (53 százalék) évszaktól függetlenül évente akár többször is elutazik wellness hétvégére. A célt tekintve pedig a pihenés vezet (80 szézalék), gyógyulni, megelőzni a betegségeket 14 százalékuk szeret/ne így. A fürdőhely kiválasztásakor pedig az az elsődleges szempont, hogy legyen meleg gyógyvíz az adott helyen.

Megtudtuk azt is, hogy a havonta fürdőbe járók száma Magyaroszágon csupán 18 százalék. Pedig jót teszünk a szervezetünkkel, ha rendszeresen járunk fürdőbe – erről részletek itt.

családi üdülés Sárvár vár

Családi nyaraláshoz és páros wellnesshez is kitünő választás Sárvár

A szálloda kiválasztásakor a fő szempont, hogy a személyzet udvarias legyen, legyen termálvíz és wellness lehetőség, vagy vízpart közelében lehessen megszállni. A Danubius Hotels azt is közölte, hogy a magyarok szeretnek új helyeket is kipróbálni, de ha valamelyik úti céllal elégedettek vagyunk, oda szívesen visszatérünk.

És ami még vonzó: az ingyen wifi és a reggeli.

A szolgáltatásokat egyébként a Danubius egymással szembe is állította. Vagyis megnézték, melyiket választanák inkább a vendégek.

A reggeli tehát fontosabb, mint a wifi. De a parkoló előrébb szerepel a “kívánságlistán”, mint a reggeli. A belépőt fontosabbnak tartják a vendégek, mint a kábeltévét. Az erről készült grafika itt.

danubius_infografika_ingyen_v3

(Nagy méretért klikk a képre!)

És még egy-két dolog: szeretjük a nyaralás alatt felfedezni a környéket. És az is kiderült, hogy nem tudunk helyesen szaunázni. Akik így érzik és tanulnának még a szaunázásról, itt egy korábban készített videónk.

Arra a kérdésre pedig, hogy okostelefont vagy fényképezőgépet használunk inkább a nyaraláskor, a legtöbben az utóbbit választották. De az is kiderült, hogy a fiatalok azért inkább a telefonjukkal fotóznak, az előbbi megállapítás, a fényképezőgépes fotózás a középkorú és az idősebb korosztályra jellemző.

Ha esetleg a nyaraláshoz keresel megfelelő szállást, ne felejts el ránézni a sárvári lehetőségekre se. Viszont ha a felmérésről olvasnál még, klikk ide.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük