Ha wellness, akkor Vas megye. Az Év Fürdője 2019 szavazás eredménye alapján legalábbis ez bátran kijelenthető. A térségből ugyanis három fürdő is bekerült a legnépszerűbbek közé: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Mesteri Termálfürdő is ott a TOP-ban.

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője az eredményeket kommentálva elmondta: a Vas megyei fürdők közül legjobban a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szerepelt. A leadott voksok alapján 2019-ben a negyedik legnépszerűbb magyarországi fürdőnek számít. A sárvári az idei versenyen olyan népszerű fürdőket is meg tudott előzni, mint a Gyulai Várfürdő, a Hévízi Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház vagy a Bükfürdő Thermal & Spa – tette hozzá az ügyvezető, majd így folytatta:

“A szavazáson elért eredmény óriási öröm számunkra, hiszen ez újabb visszaigazolása annak, hogy Sárvárt, illetve az itteni fürdőt nem csak a külföldi, hanem a hazai vendégek közül is egyre többen tartják a kedvenc helyüknek. Jó látni azt, hogy aki eljön hozzánk, nem csalódik. Hiszen az, hogy a nyaralás, a wellness hétvége után még egy versenyen is voksolnak ránk, az komoly elégedettséget jelent” – mondta Haller Ferenc. Aki egyúttal megköszönte a vendégeknek, hogy a szavazataikkal támogatták a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt.

Illetve gratulált az első helyezéshez a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőnek. Valamint örömét fejezte ki a tekintetben is, hogy nem csak Sárvárt, hanem Vas megye más fürdőit is láthatóan rengetegen kedvelik. Az, hogy a térségből három fürdő is bekerült a legkedveltebbek közé, az mindenképpen jelent valamit. Haller Ferenc szerint nem kérdés, hogy aki átlag feletti wellness élményekre vágyik, az Vas megyével jól jár. 

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük