Szerintünk a legtöbben még nem vették ezt sorra… Pedig érdemes, hiszen nem csak szaunázni és pezsgőfürdőzni, illetve pihengetni lehet a wellness alatt.

Sőt, ha wellnessről van szó, akkor a különböző, szállodákban, fürdőkben végezhető aktív mozgásformákat is meg kell említeni. Hivatalosan ugyanis a sport is a wellness része.

Akkor kezdjük is a mozgással!

Ha mondjuk Sárvárra jössz, itt bérelhetsz nordic walking felszerelést, futhatsz teljesen erdei környezetben, edzhetsz szabadtéri fitneszparkban, evezhetsz a Rábán, télen korcsolyázhatsz a csónakázó tavon, lovagolhatsz, bérelhetsz kerékpárt a TDM irodában, úszhatsz a fürdő uszoda részlegén és egyes szállodák saját medencéiben is.

Ha kicsit kikapcsolnád az elmét, részt vehetsz jógaórákon, aerobikozhatsz a vízben és beltéri fitneszteremben is edzhetsz. De bowlingozni is lehet Sárváron.

Folytassuk a lazítással

A kicsit pihentetőbb programoknál meg kell említenünk a gyógyfürdős lazítást. Ehhez nagyon nincs mit hozzáfűzni. Ezt Sárváron szerintünk senki sem hagyja ki. De a jakuzzit és a szaunázást is sokan igénybe veszik a wellness alatt. Viszont a Kneipp taposót már kevesebben használják – pedig érdemes. Ahogy a masszázsok közül is javasolt válogatni. Igényeljük szakértő segítségét, és kérjünk olyan masszázst, amilyenre leginkább szükség van. Egy kis segítség a választáshoz itt.

termalfurdo_sarvar_gyogyfurdo_wellnessfurdo_1-2

Ha Sárváron jársz, a hidegszaunát vagy más néven krioterápiát is iktasd be a wellness programok közé, és a sóbarlangban vagy a sószobában is tölts el egy kis időt, ha teheted.

És akkor az aromaterápiákat, a páros wellness kezeléseket, a hangmasszázst, a különféle keleti kezeléseket és a szépség-szolgáltatásokat még nem is említettük…

Láthatóan van miből válogatni. Szóval, ha wellnesselni készülsz, ezeket Te is vedd végig. Hidd el, pár plusz kezeléssel jóval hatékonyabb lesz a pihenés.

Fotók: Sárvár Gógy- és Wellnessfürő

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük