Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Először is az, hogy a hosszú hétvége programjai már pénteken elindulnak. A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben éjszakai fürdőzést tartanak. Természetesen sztár fellépővel. Ezúttal Zalatnai Sarolta énekel majd a fürdőzőknek.

Érdemes ugyanakkor ránézni a szauna szeánsz programokra is. Ugyanis itt a szezon és a hétvégeken már lehet kérni extra felöntéseket. Ennek a részleteiről itt tájékozódhatsz.

Igaz, egy egyszerű fürdőzés is komoly élményt nyújt Sárváron. Viszont ha egy aquafitness eseménybe is bekapcsolódunk, még jobban érezhetjük magunkat a wellness közben. Sárváron a fitness programok nagy részét inkább hétköznapokon tartják. De aki már szombaton délelőtt megy fürdőzni, benevezhet akár egy közös vízi gimnasztikára. A teljes fitness-wellness órarend itt érhető el.

Itt pedig az árakról tájékozódhatsz. De pár infót mi is mutatunk. Röviden annyit, hogy egy felnőtt napi belépő 3 ezer 500 forintba kerül. A diák jegy 1800 forintba, a gyermek belépő (3-14 év) 1600 forintba. Viszont ha a gyerekekkel indulunk fürdőzni, érdemesebb megnézni inkább a családi belépők árát. Két felnőtt, egy gyermek esetén a jegy 7 ezer 700 forintba kerül, két felnőtt, két gyermeknél pedig 8 ezer 900 forintba. Ez utóbbi esetében közel 2 ezer forintot spórolunk. És az így megmaradt összeget akár egy szaunázásra is költhetjük. Ugyanis a szaunavilág napijegy csupán 1700 forintba kerül.

Ha pedig több napra érkezel és szállást szeretnél foglalni, a Sárvár.hu-n nézz körbe!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük