Amikor wellnesselni megyünk, gyakran masszázzsal is meglepjük magunkat. És mikor tennék ezt, ha nem ilyenkor. Igen ám, de nem mindig az élményfürdőben vennénk igénybe a masszázs szolgáltatást. Van úgy, hogy egy aktív, sportos nap után szívesebben lazítunk a szállodánk wellness részlegén. Így a szaunázás, a pezsgőfürdőzés mellett a masszázst is inkább itt kérjük. Sárváron több olyan szálloda is található, ahol ezt megtehetjük.

A szaunázási lehetőséget taglaló bejegyzésünkben már kitértünk arra, hogy mely szállodáknak van saját wellness részlege. Ilyen például a Hotel Bassiana, ahol sport-, gyógy-, és aromás relaxáló masszázsokkal segítik a test és lélek feltöltődését. És ilyen a Harmónia Hotel is, ahol 13 masszázsféléből választhatunk, ha itt szállunk meg.

masszázs

Külön wellnessrészleg a Vadkert Majorban is található, ahol ugyancsak van lehetőség masszázs szolgáltatás igénybevételére. Méghozzá a nemrég átadott szaunaházban.

És a Spirit Hotelben is kínálnak masszázs szolgáltatást természetesen. Itt a testi és a lelki nyugalmat elősegítő, gyógyító és lazító masszázsok egyaránt igénybe vehetők. A kezelésekről akár videókat is nézhetünk a sárvári luxushotel honlapján.

A felsoroltakon kívül esetleg más sárvári szállásokra is kíváncsi vagy? Itt megnézheted a kínálatot és a kérhető szolgáltatásokat, valamint azok árát is.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük