Ezerféle okot mondhatsz, hogy miért ne menj wellnesselni. De miért tennéd, amikor a kikapcsolódás egyik leghatékonyabb formájáról van szó?

A wellness ugyanis feltölt. Még akkor is, ha ellenállsz a pihenésnek. Vagyis ha a fürdőben is a mobilodat nyomkodod, akkor is lazítani fogsz, hiszen kiléptél a mindennapi mókuskerékből. Ez pedig már önmagában egy pozitív változás. Bár az tény, hogy így még nem lesz túlzottan hatékony a kikapcsolódás, de az első lépést legalább már megtetted

Ugyanakkor a wellness segít kicsit befelé fordulni is. A vízben üldögélés egy remek lehetőség arra, hogy elgondolkozz azon, min kell változtatnod az életben és milyen célokat tűzz ki magad elé. És mivel a kellemesen meleg termálvízben, a szaunában vagy egy masszázs után teljesen ellazulsz, feszültségtől mentesen tudsz majd tervezgetni.

A wellness arra is jó, hogy együtt legyél a családdal, a barátokkal. Manapság ez nagy érték, hiszen a legtöbben még hétvégén is dolgozunk.

És még a fizikai egészségünket is sikerülhet javítani. Már ha gyógyfürdőben töltjük a pihenésre szánt időt. A gyógyvíz ugyanis általában jótékonyan hat az ízületi panaszokra, és az izmokra is kiváló. De ez csak két általános, sokakat érintő probléma. Számos gyógyvíz ennél sokkal több panasz esetén segíthet. A sárvári például ezeken. (klikk)

Végül: a wellness olyan élményekkel tölthet fel, amikre visszagondolva a nehezebb napok is könnyebben átvészelhetők. Másrészt a közös program felidézése, a wellness során készített fotók végigpörgetése egy remek otthoni program lehet.

Szóval kimozdulni jó, kifogást keresni pedig nem érdemes. Ha az a cél, hogy a “Miért ne?” kérdésre találjunk választ, könnyen lebeszéljük magunkat a jóról. Inkább arra koncentrálj, hogy miként hozható össze a wellness, ne arra, hogy mi miatt nem.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük