Wellness hétvégére nem csak párban megyünk. Előfordul, hogy a gyerekek is jönnek. Máskor, rendszerint az ünnepekkor több generáció is együtt pihen. A hotelek közül ezért egyre több kínál lehetőséget három generációs wellnessre is. Ez azt jelenti, hogy a családbarát szállodában a legkisebbek mellett a szülők és a nagyszülők is megtalálják a lehetőséget a kikapcsolódásra.

Nálunk is egyre nagyobb divat, hogy nem otthon töltjük az ünnepeket. Hanem egy olyan helyen gyűlik össze a család, ahol mindenki talál magának kikapcsolódási lehetőséget.

Családbarát szállodát keresünk

A szállodák is felismerték, hogy erre bizony van igény. Így szükséges az is, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljanak, amelyek minden korosztály számára valódi kikapcsolódást jelentenek.

A családbarát szállodákban a gyermekeknek rendszeresen programokat szerveznek. Lehetőséget teremtenek nekik arra, hogy játszóházban, jó idő esetén szabadtéri játszótereken, kalandparkokban szórakozzanak. És a vízi lehetőségek közül is megtalálják az igazán nekik valót.

A családbarát szállodában fontos, hogy a szülők is ki tudjanak kapcsolódni. Ne kelljen állandóan a gyermekek után szaladgálni. Szükség esetén képzett személyzet vigyáz a kicsikre. Így a szülők akár egy masszázsra vagy szaunázásra is szakíthatnak időt anélkül, hogy idegeskedniük kellene.

Családbarát szálloda

A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő családi élménymedencéi

A három generációs családbarát szállodákban a nagyszülők is megtalálhatják a számításukat. Ugyanis ezek a hotelek leginkább gyógyvizes fürdő közelében találhatók, aminek következtében az idősödő nagyszülők egyes egészségügyi panaszaikat is kezeltethetik. Igénybe vehetnek gyógyászati szolgáltatásokat és kényeztető kezeléseket egyaránt.

A családbarát szállodákban természetesen az étkezés is a család igényeihez igazított. És a szobák is úgy vannak kialakítva, hogy azok bármikor könnyedén, az elvártak szerint átrendezhetőek legyenek.

Persze egy wellness pihenés csak akkor lesz teljes, ha az adott településen aktív programokat is kipróbálhatunk. Hiszen tudjuk, az aktív pihenés is legalább annyira kikapcsol, mint a hagyományos wellness. Sőt. Menjünk sétálni ősszel és télen is. Az idősödők ragadjanak nordic walking botot, a fiatal szülők húzzanak futócipőt és sportoljanak, amíg a kicsikre hozzáértők felügyelnek. Vagy egyszerűen pattanjanak kerékpárra mindannyian, és így járják be a választott várost, települést.

A sárvári lehetőségekről itt tájékozódhatsz. Ha pedig szállást keresel, itt nézz körbe!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük