Ha tél, akkor gyógyvíz. Ha gyógyvíz, akkor gyógyfürdő… Gondoljuk. Pedig nem csak gyógyfürdőben lehet gyógyvízben feltöltődni, regenerálódni. Ezt akár szállodában is megtehetjük. Igaz, viszonylag kevés az olyan hotel, ahol minderre lehetőség van.

Sárvár viszont ebből a szempontból is kivételes.

Itt ugyanis két minősített gyógyszálló is található. És ezek nem azok a hotelek, amik átjárhatók a fürdővel, hanem azok, amik saját gyógyvizes kúttal rendelkeznek. Ilyen az arborétum mellett található Danubius Health Spa Resort és a Spirit Hotel.

Mindkettőben kínálkozik lehetőség arra, hogy gyógyvízben töltődjünk és regenerálódjunk. Ahogy arra is, hogy kúraszerűen, szakértői felügyelet mellett gyógyuljunk. Szóval ha valaki ezekben a szállodákban tölti a pihenésre szánt időt, nem csak wellnessel, hanem hasznosítja a gyógyvízben lévő ásványi anyagokat is. Tesz például azért, hogy regenerálódjanak az izmok és az ízületek, elmúljanak a gyulladásos mozgásszervi és reumás panaszok, kezelést kapjanak a nőgyógyászati problémák. A sárvári gyógyvíz ugyanis egyebek mellett ezekre is hatással van.

mg_6883-720x340

Szóval ha nem “csak” egy szimpla szállodai wellnessre vágynál, hanem gyógyvízben is fürdőznél, válassz a sárvári hotelek közül! A Danubius hotelben és a Spiritben saját gyógyvizes medence várja a vendégeket, a VitalMed és a Park Inn pedig közvetlenül átjárható a sárvári fürdővel. Így ha ez utóbbiakban szállunk meg, akkor is lesz módunk fürdőköntösben lesétálni a szobákból a gyógyvizes medencéhez.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük