Hamarosan itt az őszi szünet. Egy újabb alkalom, hogy kicsit kikapcsolódjunk és akár a gyermekekkel együtt utazzunk el valahova pihenni. Szerintünk Sárvár kiváló célpont lehet. Mutatunk is három, kifejezetten az őszi szünetre szóló csomagot.

Ahogy korábban írtuk, idén október 23-a hétvégére esik, így hosszú hétvége ekkor sajnos nem lesz. Viszont november 1-je kedd, így ott legalább négy napon át tudunk egyhuzamban kikapcsolódni. Ennél persze az iskolai szünet azért hosszabb lesz. Vagyis ha még szabadságot is veszünk ki, akár egy hetes pihenés is összejöhet. De nézzük, mivel készülnek a sárvári szállodák!

Most három lehetőséget nézünk meg. Ezek mind kifejezetten az őszi szünetre időzített csomagok.

Ilyen a Park Inn csomagajánlata, amiben egyebek mellett napi fürdőbelépő és félpanziós ellátás szerepel. És még gyermekkedvezményt is tartalmaz a csomag. Részletek itt. 

A Vadkert Majorban szintén félpanziós ellátást kínálnak. Továbbá jár egy alkalmas fürdőbelépő. De a Vadkert területén lévő szaunaház használat korlátlan. Itt külön programokkal készülnek a gyermekeknek. Lehet ismerkedni a lovakkal és kézműves foglalkozások is lesznek. Ha kíváncsi lennél a részletekre, itt megnézheted

A Spirit Hotelben is készülnek az őszi szünetre. A csomag része a félpanziós ellátás. Korlátlanul használható az “Oázis” wellness- és fürdőrészleg, a szaunasziget, a fitneszterem. És természetesen itt is járnak a gyermekkedvezmények. Részletekért klikk.

De ne hagyd figyelmen kívül a többi sárvári szálloda ajánlatát se! Ha megfelelő szállást keresel az őszi pihenéshez, a sarvar.hu-n megtalálod a szállodák elérhetőségeit. 

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük