Kevesen gondolnak arra, hogy a wellnesst válasszák a lelki problémák kezelése érdekében, pedig érdemes lenne. Ugyanis minden lelki panasznak van testi kivetülése.

Ha például másoktól rendszeresen átvállaljuk a feladatot, az előbb-utóbb nagy teher lesz a szervezetnek. Ha pedig nagy a nyomás, azt a vállunkon és a nyakunkon érezzük leginkább. Azaz, ha gyakori a nyaki izmok feszülése, érdemes elgondolkodni azon, hogy belülről nem nyomaszt-e minket valami. Ha pedig megvan a lelki ok, a testi tünetek a gyógyfürdőben kezelhetők. Szaunázzunk egy jót vagy kérjünk egy lazító masszázst. De ha ilyen extrákat nem vennénk igénybe, egy egyszerű wellnessfürdős nyakzuhannyal is “csodákat” tehetünk. A lelki problémák testi kivetüléséről egyébként a napidoktor.hu-n is olvashatunk. Itt írják például azt is, hogy a konok, a makacs embereknek is rendszerint “nyakas” problémái keletkeznek. Náluk gyakran fordul elő, hogy elfekszik például a nyakukat. Aki pedig önmagához képest túl derekasan akar helytállni valamiben, annak a derekával lesznek problémái – olvasható. Ha pedig valaki nem túl egyenes, vagyis gerinctelen, az is előbb-utóbb hátproblémákat tapasztalhat.

Figyeljünk tehát a testünk jeleire! A fizikai panaszokat – amennyiben lehetséges – gyógyítsuk gyógyvízzel, wellnessel, természetes módon. Ha pedig ezt megtettük és újra fittek vagyunk, a feltárt lelki problémák megoldásában is sikeresebbek lehetünk.

Fotó: Spirit Hotel / Sárvár

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük