Azt, hogy valami nem stimmel “odabent”, általában mindenki érzi. A jelekre viszont hajlamosak vagy csak legyinteni. Pedig sok múlik azon, hogy időben lépünk-e vagy sem. Pihenés nélkül ugyanis könnyebben megbetegszünk és a teljesítőképességünk is jelentősen romlik. Arról nem is beszélve, hogy fáradtan sokkal borúsabban látjuk a dolgokat, mint energiával telve. Szóval ha az alábbi jeleket tapasztalod, ne nagyon várj. Irány, kikapcsolódni.

Mondjuk gyógyfürdőzni.

Ha azt érzed, hogy fájnak a vállaid, nehezen mozog a nyakad, valószínűleg túl nagy nyomás nehezedik rád. Vagyis az elviselhetőnél nagyobb a stressz, azaz szükség van a kikapcsolódásra.

Ugyanezt jelzi az indokolatlan ingerültség és a pesszimista hozzáállás is. Ha úgy érzed, mostanában semmi nem sikerül, az könnyen lehet, hogy csak a fáradtság miatt van. A depresszív hangulat gyakran a túlterheltség miatt alakul ki. Szóval ilyen esetekben nem kérdés, hogy szakítani kell időt egy kiadós relaxra.

Jelzés lehet az is, ha sokat betegeskedünk. A túlterheltség, a kevés pihenés ugyanis az immunrendszert is lemeríti. Ha nem tudsz kikeveredni egy szimpla náthából, elképzelhető, hogy az a túlhajszoltság miatt van.

Végül: érdekesség, némileg ellentmondás is, hogyha nem tudsz kikapcsolni, akkor extra pihenésre van szükséged. Ilyen esetekben már nem biztos, hogy egy lazább fürdőzés segít. Aki már nem képes pihenni, ne várjon, hanem egyből induljon több napos feltöltődésre. 

Te is hasonló tünetekkel tapasztalsz magadon? Ne legyints ezekre! Mielőtt nagyobb gond lenne, áldozz a pihenésre. Kikapcsolódás nélkül nincs egészség. Egészség nélkül nincs teljes élet. Áldozz a megelőzésre!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük