Megnéztük, mit kapunk, ha egy luxus wellness szállodába megyünk pihenni, és azt is, mennyibe kerül egy ilyen, minden igény kielégítő, kényeztető üdülés.

A luxus wellness sokak számára 5* alatt nem is létezik. A legmagasabb szintű kényeztetés csak ilyen minősítésű szállodában lehetséges – vélik. Ez feltehetően így is van, a magasszintű minősítés lehet ugyanis garancia arra, hogy minden a vendég igényei szerint történik.

A prémium érzés már a szálloda építészeti stílusjegyeiben érzékelhető. Az első, ami leginkább szembetűnő, az a hotel fogadótere és a szobák kialakítása. Ha egy 5*-os hotelbe belépünk, egyből az elegancia fogad minket, a szobák általában mind egyedileg berendezettek. Sárváron, a Spirit Hotelben például találhatunk keleties stílusvilágot idéző szobát, olyat, amiben körágyon lehet pihenni. Emellett pezsgőfürdővel felszerelt lakosztályt is kérhetünk.

De ez nem minden

A luxus wellness során a szálloda munkatársai minden pillanatban a vendégek igényeit, kívánságait figyelik. És mivel a kényelem rendkívül fontos az ide érkező vendégeknek, ezért a legtöbb szolgáltatás helyben megtalálható. A wellness- és gyógyfürdőtől kezdve a masszázs és a relaxáló helyiségeken át sportrészlegig minden.

A luxus wellness lehetőségek után kutatva ne keressünk akciókat, és könyveljük el azt is, hogy a kényeztető szolgáltatások nem olcsók. Főleg az olyan helyeken nem, ahol a legmagasabb szakmai tudással rendelkező kollégák segítenek abban, hogy a pihenés valóban pihenés legyen.

Ennek pedig fontos eleme az egészség

Egy 5* szállodában egyébként nem csak a „hagyományos” wellness szolgáltatások segíthetnek az egészség megőrzésében. A vendég szakorvosok közreműködésével kaphat tanácsot arra vonatkozóan, hogy melyik spa kezelést ajánlott igénybe vennie a gyógyulás érdekében. Ez sem mindennapi dolog.

És ami még tovább növeli az exkluzivitást

A wellness része a testi, lelki feltöltődés, ami hölgyeknél rendszerint a szépséggel, azaz a szépségápolással is párosul. A luxus szállodában ezért rendszerint prémium arc-, haj- és testkezelések is igénybe vehetők.

Az étkezésről még nem ejtettünk szót. Egy luxus wellness üdüléskor biztosak lehetünk abban, hogy az étel is minőségi lesz. Garantált a frissesség és az is, hogy minden nap más-más látványos ételkompozíciókat kóstolhatunk. És azt is nyugtázhatjuk, hogy az igényeinket maradéktalanul kielégíti a szálloda személyzete. Gondolhatunk itt akár különleges alapanyagokból készült ételekre és nem mindennapi italokra.

Rövid bejegyzésünk végén pedig nézzük meg az árakat. Egy átlagos tavaszi pihenés egy vendégnek éjszakánként nagyjából 40 ezer forintba kerül, mindez prémium szobában. Hétköznap ennél olcsóbban, nagyjából 30 ezer forint körüli áron szállhatunk meg egy exkluzív szállodában, ami bizony még így is többszöröse egy hagyományos hotel szobaárának. De ilyenkor ne csak az árat nézzük, hanem azt is, mit kapunk cserébe, és mérlegeljünk. Bizonyára vannak olyan alkalmak, amik miatt érdemes lehet gyűjtögetni, és egy ilyen helyen megünnepelni mondjuk egy kerek évfordulót. Neked mi a véleményed?

A pontos csomagajánlatokról érdemes rendszeresen tájékozódni. Mutatjuk a részleteket itt.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük