Megnéztük, hogy mennyit kell fizetni a legnépszerűbb attrakciókért. Mutatjuk az arborétum, a Nádasdy Ferenc Múzeum, valamint a Sárvári Gyógy- és Élményfürdő belépőjegy árait.

Kezdjük tehát az arborétummal. Ha itt tennénk egy hangulatos sétát, nem kell túlzottan mélyen a zsebünkbe nyúlni. Mondhatnánk: jelképes összeg a belépőjegy ára. Felnőtteknek 250 forint, nyugdíjasoknak, diákoknak és gyermekeknek 150 forint. Négy éves kor alatt pedig ingyenes e belépés.

A Nádasdy Ferenc Múzeumba a teljes árú jegy 1500 forintba kerül, a diák és a nyugdíjas belépőért 750 forintot kell fizetni. SZÉP-kártyát természetesen elfogadnak. Persze kérhető családi jegy is, két felnőtt, két gyermek esetén a belépés díja 3 ezer 500 forint. De hat éves kor alatti gyermekek, a 70 év feletti nyugdíjasok, a pedagógusok, a közgyűjteményi dolgozók, a fogyatékkal élők és kísérőik díjtalanul léphetnek be a múzeumba. A csoportos jegyekről és a tárlatvezetési díjakról itt tájékozódhatsz.

A harmadik népszerű sárvári úti cél a fürdő. Itt sokféle jegy váltható. Mi ezért most csak az alap belépők árait mutatjuk. A felnőtt napi belépőjegy 3 ezer 300 forint. A diák jegy 1700 forint, a gyermek 1500 forint. Három év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés. De kérhető családi jegy is. Ezek díja 7 ezer forinttól indul.

A napijegyeken kívül azonban érdemes ránézni a kedvezményes belépőkre is. Különösen akkor, ha mondjuk a fürdőzés előtt múzeumlátogatást és arborétumi sétát is tervezünk.

Kedvezményes fürdőbelépő már délután négy órától váltható. Ez 1900 forintba kerül egy felnőttnek, egy gyermeknek pedig 900 forint (hétköznap még olcsóbb).

És kiemelnénk még a nyugdíjas belépőt is – mint kedvezményes jegyet. Ennek a díja 1700 forint.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük