Egy családi wellness akkor a legjobb, ha a gyerekek és a szülők egyaránt jól érzik magukat. És az se rossz dolog, ha mondjuk van arra lehetőség, hogy szakképzett óvónők vigyázzanak a kicsikre, amíg anya, apa egy jó kis masszázst vesz igénybe vagy szaunázik egyet. Ugyancsak előny, ha a családi fürdőszárny medencéi jól beláthatók – mondjuk a pezsgőfürdőből. Valószínűleg sokkal pihentetőbb így felügyelni a gyerekekre.

Előfordul, hogy kicsit már sok a gyerekzsivajból – minden szülővel megesik. Ilyenkor jól esik, ha mondjuk a családi fürdőszárnytól távolabb is található medence, ahol csendesebb környezetben nyílik lehetőség a kikapcsolódásra.

Egy fél óra lazítás a gőzölgő gyógyvízben és egy kis csend mindenkit feltölt. Ráadásul, ha a családi wellnesshez jól választottunk fürdőt, a gyerekek felügyelete miatt se kell aggódnunk. Ahogy a bevezetőben írtuk, van, ahol óvónők figyelnek a kicsikre, amíg mi töltődünk.

Családi wellness - játszóház a sárvári fürdőben

Sárváron a felsoroltak mindegyike adott. A fürdő honlapján is olvasható, hogy a szülők akár óvónőkre is bízhatják a gyermekeiket (képen), amíg ők a szaunavilágban, esetleg valamelyik gyógyvizes medencében regenerálódnak vagy éppen kipróbálják valamelyik kényeztető wellness kezelést. Ráadásul a gyermekfelügyelet teljesen ingyenes.

Itt külön játszóház található a családi fürdőszárnyban.

Úgy gondoljuk, ha mindezek adottak, a szülők és a kicsik is jól érzik magukat a családi wellness alatt. És, ami még szintén lényeges: anya és apa is kipihenheti magát, nem pedig egy folyamatos felügyelet és aggódás lesz a wellnessre szánt idő.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük