Kétségtelenül itt a szaunaszezon. A hidegebb napok beköszöntével sokkal jobban vágyunk egy kis szaunázós lazításra is. És ezt az igényünket számításba is vesszük, amikor szállást választunk az őszi, téli feltöltődéshez. Ha Neked is fontos szempont, hogy a kiszemelt szállodának legyen szaunája, a most felsorolt hotelek biztosan tetszeni fognak.

De mielőtt erre rátérnénk, nézzük meg, melyek a szaunázás legfontosabb tudnivalói. Ebben a Spirit Hotel szakértője lesz a segítségünkre. Egy nemrég készült videóban mutatjuk a legalapvetőbb szabályokat.

Az tehát már ki is derült, hogy a Spirit Hotelben (borítóképen) kínálkozik lehetőség a szaunázásra. A szálloda komplett szaunavilággal rendelkezik. Található itt finn szauna, gőzfürdő, stollen szauna, bioszauna, infraszauan, aroma kabin – csak, hogy pár lehetőséget említsünk.

er_szauna_1

Ugyancsak széles a kínálat a Danubius Health Spa Resortban is. Itt 140 négyzetméteres szaunavilág várja a wellnesselő vendéket. Akik akár finn szaunában, infraszaunában, aromakabinban és gőzfürdőben is feltöltődhetnek és levezethetik a felgyülemlett feszültséget.

A Hotel Bassiana wellness részlegén (képen fent) finn és infraszauna is található. A Vadkert Majorban (képen lent) komplett szaunaházban lazíthatnak a vendégek, ahol ugyancsak található finn és infraszauna, valamint gőzkabin is.

thumb.php

De adott a lehetőség a szaunázásra a Harmónia Termál Hotelben és a Hotel Viktóriában is. És nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Park Inn és a VitalMed hotelt se. Ez utóbbi kettő a fürdővel összekapcsolt szálloda, így az itt pihenő vendégek a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szaunavilágát használhatják.

Ahol szintén többféle kabinban lazíthatunk. Ezekről részletek itt.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük