Nincs karácsony ajándék nélkül. Viszont manapság egyre nehezebb jó áron értelmes meglepetést venni. Pár ezer forint szinte semmire nem elég – gondolják sokan. Szerintünk azonban nem ennyire reménytelen a helyzet. Nekünk van egy ötletünk, nem is kerül sokba. És még házhoz is viszik.  

Szerintünk “egészséget, kikapcsolódást, feltöltődést” adni mindig jó és nem is drága dolog. Legalábbis számos más értelmes ajándékhoz képest. Sárváron lehetőség kínálkozik arra, hogy fürdőbelépőt vásároljunk ajándékba. Ezzel amúgy nincs egyedül az itteni fürdő. Máshol is lehet ajándékba venni belépőt és különféle wellness szolgáltatásokat, viszont azokért többnyire személyesen kell elmenni. Ez pedig mondjuk egy budapestinek nem egyszerű dolog. Sárváron ezért lehetővé tették, hogy online is megrendelhessük az ajándékutalványt karácsonyra. Vagyis nem csak karácsonyra…. De valószínűleg a legtöbben mégis erre az ünnepre kérik.

Sárvár fürdő

És nem csak sárvári fürdőbelépőt rendelhetünk, ami egyébként egy felnőttnek 3 ezer 200 forintba kerül, hanem különféle szolgáltatásokat is. Masszázsokat, wellness és gyógycsomagokat is. A kínálatból könnyedén választhatunk a pénztárcánknak megfelelő ajándékot. De megtehetjük azt is, hogy bizonyos értékben ajándékutalványt rendelünk. Minderre itt kínálkozik lehetőség.

Még egy dolog: a sárvári fürdőhöz tartozó Vital Med Hotelben több napos wellness csomagokat is kérhetünk, vehetünk ajándékba. Hasonló módon, mint a fürdő honlapján. Erről bővebben itt.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!