Öt érvet gyűjtöttünk össze. Sárvári vonatkozással. Ha még a vakáció tervezése előtt álltok, ezt érdemes elolvasni.

Az első érv meglehetősen kézenfekvő. A közvetlenül átjárható hotelből a fürdő strand részlege – ahogy a belső medencék is – könnyedén elérhető. Akár fürdőruhában is átsétálhatunk a szobánkból. Illetve bármikor el is hagyhatjuk a strandot. Ha a fürdőn kívül étkeznénk vagy mondjuk a délutáni hőségben inkább a szobában szundikálnánk, megtehetjük. A szállóvendégek ki-be sétálhatnak a fürdő területéről.

A második érv, hogy sokkal több szolgáltatást vehetnek igénybe a szállóvendégek, mint azok, akik csak egy alap fürdőbelépőt vettek. Szauna, fitness… Sorolhatnánk, mi minden jár még azoknak, akik fürdővel átjárható hotelben szállnak meg. Sárváron legalábbis ezzel lehet számolni.

A harmadik ok: a fürdő strandján sokkal több attrakció várja a vendégeket, mint egy kisebb wellness hotel medencéinél. Többféle medence, csúszdák, élményelemek… Sok-sok minden, amit a közvetlen kapcsolattal rendelkező hotelek vendégei bármikor használhatnak.

Ráadásul mindez benne van a szoba árában. Ezzel szemben ha egy külső szállodában foglalunk szobát, a fürdőbelépőért rendszerint pluszban kell fizetni.

Plusz: nem kell a “fél házat” magunkkal vinni a strandra. Ha a fürdővel átjárható hotelben szállunk meg, akkor sincs semmi gond, ha valami a szobában marad. Bármikor vissza lehet lépni mondjuk a karúszóért vagy egy kis délutáni snackért. És ez lenne az ötödik érv.

A leírtakból egyébként kikövetkeztethető, hogy ez a szállástípus leginkább a családosoknak jelent nagy előnyt. Szóval, ha gyerekekkel indulnátok útra, térképezzétek fel az úticél fürdőjével összekapcsolt szállodák kínálatát.

Sárváron a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa és a VitalMed az a két hotel, amik közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel.

Ugyanakkor ne feledjük azt se, hogy kültéri medencékkel és beltéri wellness egységgel a Spirit Hotel és sárvári Ensana szálloda is rendelkezik. Szóval ha fürdőzős nyaralásban gondolkodtok, ezeknek a szállodáknak az ajánlataira is érdemes ránéznetek.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük