Ha Neked a fürdő közelsége a fontos és igényesen kialakított apartmanban szállnál meg, amikor Sárvárra jössz, ezek a lehetőségek érdekelhetnek. Mutatunk öt remek Sárvári szállást.

A fürdőtől és a vártól 250 méterre találhatók az EMAN apartmanok. Itt összesen 11 lakásból választhatunk. A képek alapján kellemes kis szálláshelynek tűnik. Az udvaron még grillezési lehetőség is kínálkozik.

Ugyancsak a fürdőhöz közel, az Azúr házban található a SkyTerrace Apartman, ami meglehetősen modern kivitelezésű. Hatalmas terasszal rendelkezik. A studio apartmanban négy vendéget tudnak fogadni.

3096428

Azúr ház

Nincs messze a fürdőtől a Levendula Apartmanház se. Az arborétum szomszédságában lévő szállás kívül-belül nagyon igényes kialakítású. Itt összesen 7 apartman található. A szobák pedig nagyon fiatalosak. A színvilágukat tekintve természeközelinek mondanánk azokat. Az aparmanhoz egy mediterrán kert is tartozik.

A Németh Apartmanokból a fürdőig csupán 150 métert kell sétálni. A SkyTerasse Apartmanhoz hasonlóan ezek a lakások is az Azúr házban találhatók. Szám szerint kettő apartman közül választhatunk. Itt egy 25 illetve egy 29 négyzetméteres stúdiót bérelhetünk ki, ha Sárváron pihennénk egy jót. A lakások modern kialakításúak és teljesen felszereltek.

Zafír apartman

Zafír Apartman

Az ötödik sárvári szálláslehetőség – amit most kiemelünk -, a Zafír Apartmanház. Ez egy új építésű épület, a Gyógy- és Wellnessfürdőtől mindössze 200 méterre található. Itt elég nagy a kínálat az apartmanokat illetően. Összesen 17 exkluzív, teljesen felszerelt lakás közül választhatunk. Érdemes megnézni a képeket.
Persze a felsoroltakon kívül még számos igényesen kialakított, remek helyi szállás közül választhatsz, ha Sárvárra jössz. Amennyiben ezekre is kíváncsi vagy, itt nézz körbe!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük