Manapság nincs nehéz dolga annak, aki az év egy-egy fárasztó időszaka után úgy dönt, hogfy egy jó kis pár napos wellness-szel vezeti le a felhalmozott feszültséget.

Számtalan lehetőség közül választhatunk: akár eldugottabb, kisebb hotelben szeretnénk pihenni, esetleg bírjuk a nyüzsgést, így valamely frekventáltabb, nagyobb hazai szálloda szolgáltatásait választjuk. A lényeg, hogy tartsunk szem előtt néhány fontos dolgot annak érdekében, hogy valóban stresszmentesen tölthessük el ezeket a napokat.  

A wellness a nyugalmat, a békét, a harmóniát és a feltöltődést jelenti. Ez is egy olyan kikapcsolódási forma, amire azért jó az indulás előtt lélekben kicsit ráhangolódni.

Próbáljuk meg otthon hagyni a napi gondjainkat, hogy az utazás végén testben és lélekben is megtisztulva, feltöltődve térhessünk haza.

Mielőtt útnak indulunk, jelezzük a közeli hozzátartozóknak és a barátainknak, hogy pár napig nem leszünk elérhetőek, így csak abban az esetben keressenek, ha valami igazán fontos dologról van szó.

Az ékszereket és az egyéb olyan értékes dolgokat, amelyek nem feltétlenül szükségesek a pihenéshez, jobban teszed, ha otthon hagyod – ezáltal könnyebben stresszmentessé teheted a pihenést, hisz azok biztonságáért már nem kell feleslegesen aggódnod.

Ha viszont gyerekekkel indulunk a fürdőzésre, az alapvetően már nem biztos, hogy stresszmentes kikapcsolódás lesz, ámde ebben az esetben is sokat tehetünk, ha előre utánanézünk néhány dolognak. Életkoruktól függően jó, ha már az utazás előtt tájékozódunk a szálloda gyermekeknek szóló programjairól. Ha nem kimondottan gyermekbarát szállodába megyünk, akkor nézzük meg, található-e a fürdőrészlegen számukra is kialakított medence, esetleg van-e lehetőség gyermekfelügyeletet igénybe venni. Természetesen, ha a gyerkőcök kicsit idősebbek, akkor az úszómestereknek köszönhetően a fürdő területén már kevesebb figyelemmel is beérik. Ilyenkor te is jobban ellazulhatsz.

Amennyiben szívesen részt vennél valamilyen, konkrét időpontot igénylő programon, mint például masszázs vagy valamilyen kozmetikai kezelés, akkor azt foglald le előre, és egyeztess le minden szükséges részletet. A kezelésekre érkezz pontosan, így a teljes időt ki tudod használni.

A stresszmentesség kedvéért viszont arra is érdemes figyelni, hogy bármennyire is vonzóak a kínálkozó programok, mégse vállald túl magadat ezekben a napokban. Ne rohanj, lazítani jöttél!

Hasonló kikapcsolódásra Sárváron is van lehetőséged, akár a gyógy- és wellnessfürdőben, de a város bármely másik szállodájában is valódi feltöltődésre találsz.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük