Zsúfolt, rohanó mindennapjaink során nem mindig egyszerű feladat megtalálni a megfelelő időt és a kellő motivációt magunkban arra, hogy az életünk részévé tegyük a rendszeres testmozgást.    

Pedig jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy az önmagunkba fektetett energia hosszú távon a leghasznosabb befektetés.

Ép testben ép lélek – tartja a mondás. Ahhoz, hogy kívül-belül jól érezzük magunkat, meg kell, hogy találjuk a hozzánk közel álló sportot, amiben le tudjuk vezetni a felgyülemlett feszültséget, ugyanakkor feltölt minket energiával.

Ahhoz, hogy elhatározzuk, mostantól sportosabb, egészségesebb életet élünk, komoly eltökéltségre és tudatosságra van szükség. De hogyan is juthatunk el erre az elhatározásra? Egy fitness nyaralás tökéletes kezdő löket lehet, hogy belevágjunk. De miért is?

Ilyenkor nem kell másra figyelned, csak a mozgásra. Nincs kifogás vagy egyéb más hátráltató körülmény.

A fitness nyaralás megtapasztalása után meglepődsz majd, hogy milyen jól érzed magadat, és mennyire igaz, hogy ha belül jól érzed magadat, az kívül is meglátszik.

Ráadásul egy ilyen helyen a támogatás itt adott. Nem vagy egyedül, sokan eveztek egy csónakban, és sokan támogatnak. Ez a támogatás és a csapatmunka segít aztán, hogy sikereket érjünk el, ráadásul új barátságokkal is gazdagodhatunk egy-egy ilyen alkalommal.

Csinálj olyat, amire büszke lehetsz! Tűzz ki valamilyen komolyabb célt és érd el! Amikor lefoglalsz tehát egy fitness nyaralást, azzal együtt leteszed a voksodat az egészséges életmód mellett is, ami csakis a javadat fogja szolgálni, s ez már önmagában is elég ok a büszkeségre.

Állíts magadnak kihívást! A fitness nyaralás nem csak a sportosoknak szól, így ha azt gondolod, hogy egy ilyen esemény nem feltétlenül neked szól, akkor még inkább ott a helyed. A fitness nem készség, sokkal inkább életmód, amivel nagyszerűen bebizonyíthatod magadnak és a környezeted számára is, hogy akarattal bármilyen kitűzött cél elérhető.

Végezetül meg kell tanulnod, hogyan tarthatod fenn ezt az állapotot. Kérd szakértők tanácsát, hogy hogyan tudod megtartani ezt a kezdeti lelkesedést, illetve fenntartani a hétköznapokban is.

Összességében tehát elmondható, hogy egy ilyen fitness nyaralás tökéletes módja annak, hogy megismerjük a teljesítőképességünk határait, a saját testünket, illetve, hogy egy újfajta kapcsolatot alakítsunk ki vele. Mi tart még vissza? Itt az idő, vágj bele te is!

Persze a fitness nyaralásra nem csak csoportos formában van lehetőség. Akár önállóan is szervezhetsz olyan vakációt, ami mozgás és egészséges étkezés központú. Sárvár esetében legalábbis ehhez minden adott. Indíthatod a napot mondjuk egy jó úszással a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben, vagy mondjuk egy remek nordic walkinggal a várparkban, esetleg az arborétumban. De futni is indulhatsz akár a Rába partra vagy a csónakázó tó körül. Aztán jöhet egy kis edzőtermi kondi a szállodában, de valamelyik, a város zöldövezetében található szabadtéri fitneszparkban is erősíthetsz egyet. Mindezek levezetéseként bérelhetsz kerékpárt és bejárhatod vele a várost és a környéket, vagy elmehetsz evezni a Rábára, esetleg lovagolni a Vadkert Majorba.

Hogy tetszik az ötlet? Ha szerveznél magadnak egy sárvári fitness nyaralást, ideális szállásokat itt találsz.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük