Nyáron aktív nyaralás, télen wellness. Ez jellemző a belföldi utazásokra. Te hogy vagy ezzel? MI megnéztük, mi minden vár Sárváron azokra, akik a strandolás mellett mozognának is.

Az aktív nyaralás változatos programokat takar. Rendszerint arról szól, hogy nem csak a szállodában és a közeli fürdőben töltjük az egész napot.

Te is kipróbálnál új dolgokat?

Sárváron – ha az aktív nyaralás a terv – ezeket ajánljuk:

Látogass el a kalandparkba, itt aztán nem mindennapi élményekben lehet részed. Ülj lóhátra! Vagy „csak” karékpárra. Járd be a környéket bérelt vagy saját biciklivel. De a Sihu-val, a városnézű kisvonattal is bejárhatod a várost – bár ez kevésbé mondható fizikailag aktív időtöltésnek. Ennek ellenére érdemes beépítenünk a programba.

aktív nyaralás Sárvár

Nemrég írunk róla, hogy városnéző útvonalakat alakítottak ki Sárváron. Ha aktív vagy, ezeken futva is végigmehetsz, de nordic walking botot ragadva mindez még jobb programnak ígérkezik. Sárváron bowlingozhatsz, teniszezhetsz és vizibiciklizhetsz is. A fürdőhöz pedig tartozik egy uszoda rész is, ahol zavartalanul sportolhatsz egész nap. Akár már reggel hét órától.

Ha eveznél a Rábán, azt is megteheted, de az induló túrákról érdemes előre tájékozódni! Részletek a sárvári evezős programokról a korábbi bejegyzésünkben.

Természetesen a kulturálódás is az aktív nyaralás része. Nézz be a sárvári várba is és csodáld meg a Nádasdy Ferenc múzeum tárlatát!

Ha zöld élményekre vágysz és csak egy levezető sétát tennél, akkor a csónakázó tó és Magyarország legidősebb arborétuma a Te tereped.

A vizes programokról eddig nem írtunk. A fürdőben tesznek arról, hogy ne unatkozzunk. Bizonyos időközönként szakképzett animátorok mozgatják át a fürdőzőket. De szerintünk egy csúszdázós nap is aktív programnak minősül. Főleg ha kipróbáljuk a sárvári fürdő strandján lévő összes csúszdát. Valószínűleg nem csak egyszer fogunk lecsúszni.

Szóval ha aktív nyaralás a terv, ezeket a programokat oszd el a pihenés napjaira. Garantáltan feltöltődsz!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük