Azt tudtad, hogy a sárvári fürdő strandján összesen nyolc csúszda üzemel? Bizony. Ráadásul öt ezek közül óriáscsúszda. Szóval az élmény még a tapasztalt csúszdázóknak is garantált.

Egyébként ha a csúszdák tulajdonságait nézzük, a legmagasabb 15 méterről indul, a leghosszabb pedig 107 méteres. Az előbbi a Dragero nevű, amin egy matraccal kell végigcsúszni. Az utóbbi pedig ez Aquatube. Ez egy klasszikus, zárt, kanyargós csúszda. 

De a többi óriáscsúszda sem tér el sokban az előzőektől. Legalábbis a méreteket tekintve. Átlagban 9-12 méteresek. Az élményt tekintve viszont már mindegyik más. A Kamikaze a zuhanás élményét adja, a Solar a sebesség és a hullámzás élményét kínálja, míg a Turbulence egyfajta nagysebességű ringatózást ad. De hasonló a Wave slide nevű is. Ez utóbbi esetében az elnevezés is megmutatja, milyen élményre számíthatunk, ha lecsúszunk rajta.

Persze nem csak az óriáscsúszdákat kell megemlítenünk. Rendkívül kedvelt Sárváron a 8 méter magas, 35 méter hosszú négysávos versenycsúszda is. A kicsik körében pedig egyértelműen a pancsolóknál lévő gyermekcsúszda a sláger. Ezekből több is található a strand egységen.

Te is nagy csúszdázós vagy? Ha igen és a leírtaknál még több információra lennél kíváncsi a sárvári csúszdaparkról, klikk ide. A fürdő honlapján képeket és extra adatokat is találsz.


Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük