Számos fürdő szervez programot a március 15-ei hosszú hétvégére, de ennyi programmal, mint Sárváron, nem sokan készülnek. A fürdőhöz tartozó Sárvári Kalandpark például március 15-én kezdi meg a szezont. Ezen a napon nyitnak ki először. Már ez, a kalandos bátorságpróba önmagában is egy remek hosszú hétvégés program lehet, de ennél több mindennel is készülnek a fürdővárosban.

A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben március 16-án éjszakai fürdőzést szerveznek. Ahol természetesen fellépő is lesz. Szabó Ádám, a Dal 2018 döntőse szórakoztatja majd a fürdőzőket. Az esemény este hét órakor kezdődik és egészen éjjel kettő óráig tart. A belépő 1900 forint – ha “csak” fürdőznél. Amennyiben szaunáznál is, pluszban 700 forintot kell fizetni.

Mindezzel a hosszú hétvégés programok sora még mindig nem ért véget. Március 17-én ugyanis különféle játékokat szerveznek a fürdőbe érkező vendégeknek az Uniós Fejlesztések Nyílt Napjának keretében. Lesz “időutazás” is. Ennek során játékos formában ismertetik meg a fürdőzőkkel az európai fürdőkultúrát. De lehet majd nyerni fürdőjegyeket, strandlabdát, strandtörülközőt is. Rengeteg attrakcióval készülnek az animátorok.

Érdemes tehát ellátogatni a sárvári fürdőbe a hosszú hétvégén is. De akár több programot is összeköthetsz. Tedd próbára a bátorságodat a kalandparkban, mielőtt wellnesselnél egy nagyot a gyógyvízben, vagy csúszdáznál, pezsgőfürdőznél a családi részlegben.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük