Amennyiben nem vagyunk túl edzettek, de azért szívesen indulnánk hosszabb kerekezésre, akkor mindenképpen az e-bike-ot ajánljuk. Ha a cél a minél nagyobb aktivitás, a hagyományos kerékpár lesz a jó választás.

De talán az ízületi panaszokkal küzdőknek is jobb az e-bike. Ezeknél a bicikliknél ugyanis minimális erő elegendő ahhoz, hogy átlagos tempóval haladjunk. Szóval a mozgásszervek terhelése is elenyésző. Igaz, az elektromos kerékpárok hatótávja az igazán hosszú túrákra nem elegendő. De egy kiadós biciklis városnézésre azért tökéletesek.

A hagyományos biciklik azoknak is ideálisak lehetnek, akik nem kifejezetten nyitottak az újdonságokra. Ha úgy érzed, hogy a forgalomban biztonságosabb számodra egy klasszikus bicaj, ne kockáztass. Hagyd az elektromos bicikliket a bevállalósabbaknak.

Bár azt azért meg kell jegyeznünk, hogy a működésre hamar rá lehet érezni. Szóval kis gyakorlás után azok is biztonsággal tudnak a forgalomban közlekedni, akik korábban még nem ültek e-bike-on.

És, hogy merre vegyük az irányt?

Járd be Sárvár zöld útvonalait! Kerekezz el a Gyógyvarázs Kerékpárút felé! Ez a fürdőváros legújabb biciklis útja. Ami egyébként a csónakázó tavak mellett vezet. Szóval egészen kivételes környezetben haladhatunk. De szívből ajánljuk a Sárvári Kiskört és a Nagykört is. Ha megismernéd a város épített örökségét, ezeken végig kell menned. Akkor pedig, ha távolabbra is elkirándulnál, a Sárváron átvezető termál kerékpárutat ajánljuk. Erre rácsatlakozva Bükfürdőre vagy Celldömölkre – akár a Ság hegyhez is – elkirándulhatsz.

Kedvet kaptál?

Biciklit a Tourinform Irodában tudsz bérelni. Elérhetőségeink, részletek a Sárvár.hu-n.


Járd be Sárvár megújult kerékpáros útvonalait! Akár a város nevezetességeit néznéd meg, akár egy kis plusz aktivitással tennéd még nagyobb élménnyé a nyaralást, érdemes felfedezned a fürdőváros kerékpáros lehetőségeit. Érkezz Sárvárra a pároddal vagy a családdal, a kerékpározást ne hagyd ki a programból. És ne csak nyáron kerekezz! Mivel a fürdőváros minden évszakban más arcát mutatja, tavasszal, nyáron és ősszel is remek élmény itt a bicajozás. Amennyiben kedvet kaptál a kerékpározáshoz, de az útvonalakat illetően, a bicikli kölcsönzési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed lenne, érdeklődj Sárvár Tourinform Irodájában

Jó bringázást! Jó feltöltődést, kikapcsolódást!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!