Arról hallottál, hogy létezik egy úgynevezett nemzetközi faölelési mozgalom? Igen, jól olvastad: faölelés. Akik kapcsolódnak ehhez, azt vallják, hogy a fa megölelésével részesülhetnek a Föld jótékony energiából.

De a faölelés nem csak ezt jelképezi. Sokan azt mutatják meg így, hogy mennyire fontos számukra a természet. A #treehugging egyébként a közösségi oldalakon is népszerű hashtag.

Sokan készítenek azért fotót, és töltik azt fel a #treehugging hashtaggel az oldalra, hogy így hívják fel mások figyelmét arra, hogy a természetre igenis vigyázni kell.

Szóval ha Sárváron jársz, egy-két óriási “ősfát” te is ölelj meg! Persze mindezt ne felejtsd el megörökíteni sem. De ne csak ezért öleld meg a sárvári fákat. Hanem azért, mert itt valamiért sokkal erősebben érződik a Föld jótékony energiája. Erről egy korábbi bejegyzésünkben írtunk is. Akkor azt közöltük, hogy a módszerrel sok más panasz mellett nagyon jól enyhíthetők a stressz okozta tünetek is. Hogy Neked melyik fa lesz a legjobb választás? Azt bízd a természetre. A “faölelés szakértői” azt tartják, hogy a fa választ ki tégedet. Érezni fogod, hogy melyiket kell megölelned. Úgyhogy ha a sárvári arborétumban sétálsz, és úgy érzed, megölelnéd az egyik fát, csak bátran. Ez itt nem kifejezetten különleges dolog. Sokan megteszik. Egyébként ha mégis vinnél egy kis tudatosságot a “terápiába”, a fenyő és a hárs az, ami a legideálisabb a feszültség elűzésére.

És hogy miként célszerű megölelni a fákat? Azt ebben a bejegyzésünkben elolvashatod.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük