Ajánlunk két sárvári programot augusztusra. Az egyik egy igazi rockfesztivál, a másik pedig egy remek, egy hetes folklórprogram.

Az előbbi, a 15. nemzetközi motoros találkozó és rockfesztivál, vagyis a Vármeeting. A nagy múltra visszatekintő esemény augusztus 4-én a nulladik nappal indul. Amikor a Wellhello lép fel. Ezután, augusztus 5-étől jönnek a kicsit zúzósabb programok. Fellép többek között az Anna and the Barbies, a Kowalsky meg a Vega. Míg 6-án Lord és Tankcsapda koncert is szerepel a programban sok más együttes mellett. A szombati napon egyébként streefighter show és motoros felvonulás is lesz. A koncertek helyszíne a sárvári Nádasdy-vár. Részletek és árak itt.

A másik program augusztus 16-ától 20-áig tart. Ez a 36. Nemzetközi Folklórnapok elnevezésű esemény. A hétfői napon a Várkapu étteremben lesz indiai folklór est, itt a Rang Surbhi együttes lép fel. Kedden a Kossuth téren és a Spirit Hotelben mutatkoznak be a résztvevő csoportok tagjai. Az ünnepélyes fesztiválnyitó és a nemzetközi táncház pedig este fél hétkor lesz a Nádasdy-várban.

DDD65EF14CBCA3B0EF5A58BAE4220BA8

A programok a hét második felére egyre sűrüsödnek. A sárvári fürdőn például görög, spanyol, szerb, indiai és török együttesek is fellépnek. A Kossuth téren montenegrói és erdélyi csapatok műsora tekinthető majd meg. A Nádasdy-várban pedig folklórestek lesznek táncegyüttesekkel. Szombatra aztán már tényleg rengeteg programot kínálnak a szervezők. Igazán érdekesnek hangzik a folklórmise, amit a Szent László katolikus templomban a görög, a montenegrói és az indiai együttesek közreműködésével tartanak. Ezen a napon lesz a nemzetközi folklór gála a Nádasdy-vár udvarán, és szombaton este kerül sor a tűzijátékra is.

Persze a hét minden napján lesz bőven program, ezeket érdemes végigböngészni. Ezt itt teheted meg és a jegyárakról is itt olvashatsz.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!