Kutatások bebizonyították, hogy a fejfájósok többségénél a stressz váltja ki a kellemetlen tüneteket. A stressz alatt pedig nem az egészséges drukkot értjük, hanem azt, amikor csak növekszik a teher a vállunkon, emiatt pedig feszültek leszünk.

És ebben a mondatban van a kulcsszó, amiből már tudhatjuk, hogy miként segíthet a wellness a stresszes állapoton. A vállunkra nehezedő növekvő teher arra késztet minket, hogy megfeszítsük a nyak körüli izmokat, amik egy idő után teljesen merevvé válnak. Emiatt az erek beszűkülnek, a fej pedig megfájdul. A megoldás tehát, ha célzott masszázzsal, aromaterápiával, gyógyfürdős lazítással, nyakzuhannyal és szaunázással is megpróbálunk lazítani.

A gyógyfürdőzés azért is segíti az ellazulást, mert a vízbe nem vihetjük magunkkal a telefonunkat. Így kénytelenek vagyunk pihenni.

A felsorolt wellness szolgáltatások pedig nem csak tüneti kezelésre szolgálnak. Az eredmény hosszú távú lehet. Szemben egy gyógyszeres kezeléssel, ahol rendszerint csak fájdalomcsillapítás történik. Így rövid idő után újra jelentkezhet a fejfájás. Nem beszélve arról, hogy a gyógyszerek túlzott fogyasztása szintén eredményezhet fejfájást.

Ha tehát sokat fáj a fejünk, időközönként járjunk el gyógyfürdőbe. És, ha nem is masszíroztatunk, legalább gyógyfürdőzzünk és szaunázzunk egyet. Hiszen a meleg kitágítja az ereket, a testünkben könnyebben áramlik majd a vér és a merev izmok is ellazulnak ettől.

Űzd el a stresszt természetes módon! Regenerálódj Te is Sárváron!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük