A családosoknak is érdemes kerékpáros programot szervezni a nyaralás alatt. Sárváron legalábbis ehhez minden feltétel megvan. A biztonságos kerékpárutaktól kezdve a kicsiknek való bringák bérlési lehetőségén át a gyermekek szállítását segítő felszerelésekig minden adott.

Arról nem is beszélve, hogy a kerékpárról megtekinthető látványosságok a kicsiknek is bőven adnak élményeket. Főként akkor, ha Sárvár új kerékpáros útja, a Gyógyvarázs Kerékpárút felé veszitek az irányt. A csónakázó tavak mentén vezető út ugyanis a Vadkert Major felé is elkalauzol, ahol egy állatsimogató is található. Szerintünk nincs olyan gyerkőc, aki ne időzne el itt szívesen. Aztán ott a kerékpárút mentén a Sárvári Kalandpark is. Ami megintcsak egy remek családi kitérő. A pályák ugyanis úgy lettek itt kialakítva, hogy a legkisebbeknek is lehessen része kalandban. 

De ne feledjük önmagában a kerékpározás élményét se. Ahogy nekünk felnőtteknek jó érzés kicsit gurulni, úgy a kicsik is élvezik, ha kerékpározhatnak. Meg aztán gondoljátok csak el, milyen remek dolog úgy megismerkedni Sárvár látnivalóival, hogy közben elektromos kerékpáron suhanunk. Igen, merthogy a fürdővárosban nem csak klasszikus bringák kölcsönözhetők.

Plusz, ahogy arra már fent utaltunk is, a kerékpárokhoz gyermekülés is kérhető kiegészítőként. Így akár a legkisebbekkel együtt is indulhatunk várost felfedező kerékpáros túrára.

Miért ne tennél így? Sárváron akkor is nyugodtan tervezhetsz kerékpáros kikapcsolódást, ha a gyerekekkel érkezel. Legyen szó a legkisebbekről vagy valamivel nagyobb, már kerékpározó gyerekekről, adott a lehetőség a közös bringázásra.

Útvonalakról, kerékpárbérlési lehetőségekről a Tourinform Irodában tudsz érdeklődni. Kösd össze a wellnesst egy kis aktivitással, gyűjts családi kerékpáros élményeket a sárvári nyaralás alatt!


Járd be Sárvár megújult kerékpáros útvonalait! Akár a város nevezetességeit néznéd meg, akár egy kis plusz aktivitással tennéd még nagyobb élménnyé a nyaralást, érdemes felfedezned a fürdőváros kerékpáros lehetőségeit. Érkezz Sárvárra a pároddal vagy a családdal, a kerékpározást ne hagyd ki a programból. És ne csak nyáron kerekezz! Mivel a fürdőváros minden évszakban más arcát mutatja, tavasszal, nyáron és ősszel is remek élmény itt a bicajozás. Amennyiben kedvet kaptál a kerékpározáshoz, de az útvonalakat illetően, a bicikli kölcsönzési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed lenne, érdeklődj Sárvár Tourinform Irodájában

Jó bringázást! Jó feltöltődést, kikapcsolódást!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük