Nem biztos, hogy mindenki wellness pihenésre indul az október 23-ai hosszú hétvégén. Vannak, akik az aktív kikapcsolódást keresik. Nekik gyűjtöttük most össze, hogy Sárváron milyen lehetőségek kínálkoznak.

Ahogy az időjárási előrejelzést nézzük, az októberi hosszú hétvégén lesz lehetőség szabadtéri programokra. Egy őszi napsütéses délutánon bátran körbekerekezhetjük Sárvárt. Ha ezt terveznénk, biciklit itt bérelhetünk.

Sárvár különleges hely abból a szempontból is, hogy a kényelmi szolgáltatások karnyújtásnyira vannak a zöld lehetőségektől. Szóval, ha sétálni, nordic walkingozni mennénk, a szállodákhoz, apartmanokhoz közeli sétálóerdőben van erre lehetőségünk. Ugyanilyen élménnyel teli program lehet, ha az arborétumban töltünk el egy délutánt. Vagy, ha a Nádasdy-vár körüli parkban, esetleg a csónakázó tónál teszünk egy sétát.

sarvar fotozas 2

Sárváron ősszel is részt vehetünk lovas programokon. Ha kedvünk van, akár lóháton is bejárhatjuk a környéket, de lovaskocsikázáson is megcsodálhatjuk a környező látnivalókat. Minderre a Vadkert Majorban van lehetőség.

Ősszel még a kalandpark is nyitva. Úgyhogy, ha egy kis adrenalinra vágysz, próbára tennéd a bátorságod, még jó egy hónapig “kalandozhatsz” itt.

Szerintünk az aktív pihenés része a kulturálódás is. Ha Sárvárra jössz, ne hagyd ki a Nádasdy Múzeum tárlatait se. Tudj meg többet a kiállításokról itt!

Bármelyik programot is választod, garantált a kikapcsolódás. De azért ne felejts el lazítani sem az aktív mozgás után. A sárvári wellness lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük