Arról bizonyára hallottál már, hogy Sárvár több szempontból is különleges hely. És nem csak az itt található gyógyvíz miatt mondják ezt. Hanem azért is mert itt kimondottan jól érzékelhető a föld jótékony sugárzása is. Amit az itt lévő fák a saját energiájuk mellett igencsak hatékonyan közvetítenek. Ezt érzékelhetjük akkor is, ha csak üldögélünk a vár melletti parkban vagy ha sétálunk az arborétumban. De a legtöbbet akkor kaphatunk az energiából, ha meg is öleljük az itteni fákat. Mutatjuk, hogy ezt miként kell.

Ha megölelünk egy fát és kicsit ráhangolódunk a dologra már érezhetjük a jótékony energiát. És ez nem olyan, hogy elhisszük vagy nem. Ez tény. Gondoljunk csak arra, hogy mennyivel jobban érezzük magunkat, ha a szobában növények vesznek körül minket. Ez hasonló, csak itt kicsit intenzívebb a “terápia”.

Ahol pedig a Föld különleges energiákat közvetít – például Sárváron – ott a fák gyógyító hatása többszörösen kisugárzik.

Így csináld!

A homlokodat, a mellkasodat és a hasadat egyszerre tapaszd a fa törzséhez. A bal kezedet a fán tartva fordítsd a korona felé, a jobbat pedig a gyökér felé. Csukd be a szemed és lélegezz mélyeket. És ne szorítsd a fát, csak lazán hagyd, hogy átjárjon az energia.

Érdemes azt is tudni, hogy minden fa más problémán segít. De abban egyeznek, hogy a testi-lelki feltöltődéshez mindegyik valamilyen módon hozzájárul, ha kicsit megöleljük. Egyébként a legtöbben a bükköt választják, ez ugyanis elűzi a depressziót és segíti a pozitív gondolatok áramlását. De népszerű a tölgy is. Ez leginkább a méregtelenítő hatása miatt lehet a frissülni, feltöltődni vágyók segítségére.

Szóval ha tényleg szeretnénk pihenni és feltöltődni, a gyógyvíz mellett öleljünk fát is Sárváron. Nem aggódj, nem fognak furcsán nézni. Itt ez gyakori látvány.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük