Nézegettük kicsit, milyen kikapcsolódási lehetőségek várják a Sárvári Kalandparkba érkezőket. És nem egy olyan kihívást találtunk, amelyeknek a teljesítése a felnőttek számára is komoly próbatétel lehet.

Ilyen a kalandpark mászófala, ahol nem csak bátorságra, hanem erőre is szükség van. A park honlapján írják, hogy a fogások távolsága, mérete és a fa dőlése teszi nehezebbé, esetenként könnyebbé az utat a lombokig. És azt is közlik, hogy a gyakorlat minden eddig ismeretlen helyen lévő izmot megmozgat.

Ugyancsak beillik a komoly bátorságot igénylő feladatok közé az az erőpróba, ahol egy 8 méter magasban lévő kötélpályán kell átcsúszni a kalandparkban található tó fölött. Mondjuk jól hangzik.

kalandpark Sárvár

A harmadik bátorságpróbának a neve is bátorságpróba. Valószínűleg nem véletlenül. Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlják a kalandpark szakemberei, akik nem félnek a szédítő mélységtől, akik bátran ki tudnak lépni a komfortzónájukból azért, hogy egy új élménnyel gazdagodjanak. Ugyanis ezen a próbán egy 5 méter magas totemoszlopra kell felmászni. Persze ez sem olyan egyszerű, mert a totemoszlop oldalán létrafokok alkotta útvonal van kiépítve. És csak ezek segítségével érhetünk fel pózna tetejére.

És ezek csak a plusz próbatételek voltak, a kalandpark fákon kanyargó kötélpályájáról még nem is tettünk említést… Ha kíváncsi vagy erre is, nézd meg itt a tavaly készített videónkat, vagy klikk a sarvarikalandpark.hu oldalra.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük