Többféle módon is gyógyít a természet Sárváron. Mindegyik közül a legismertebb talán a gyógyvíz, de faterápiát és a sóterápiát is igénybe vehetik az ide érkezők.

A sárvári gyógyvízről érdemes tudni, hogy számos egészségügyi panasz esetén alkalmazható eredménnyel. Kezelhetők például a krónikus, degeneratív gerinc és ízületi betegségek, és az izomproblémák is hatékonyan gyógyíthatók vele. De sok más mellett a krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek, a meddőség egyes fajtái is kezelhetők itt.

Strandbelépő árak Sárváron

Érdemes azt is tudni, hogy a Sárváron a fáknak is különleges erejük van. Erről már korábban is írtunk. Valamiért az itt lévő fák hatékonyabban adják át az energiájukat az embereknek. Amihez nem kell mást tenni, csak rövid ideig át kell ölelni a törzsüket. Amit egyébként sok ide érkező turista meg is tesz. Ne lepődjünk meg ezért azon, ha az arborétumban fákat ölelgető emberekkel találkozunk. Arról pedig, hogy milyen a helyes fa ölelési technika, itt olvashatsz.

Fa ölelés Sárvár

A harmadik természeti erő, amit az egészséged megőrzése érdekében Sárváron is hasznosíthatsz, az a sós levegő. Az itteni szállodák közül többen is igénybe vehetünk sóbarlang kezeléseket. Ilyenkor nem kell mást tennünk, csak nagy levegőket venni és hagyni, hogy a só tegye a dolgát. Tisztítsd a tüdőt, a légutakat, és erősítsd az immunrendszert.

Ha kipróbálnád, hogyan segít a sós levegő, a Danubius Hotels sárvári szállodájában egy cseppkőbarlangszerűen kialakított sóbarlangban teheted ezt meg (borítóképen).

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük