Egy-kettőről talán te is hallottál már, de vajon az eldugottabb attrakciókat is ismered?

Nem kérdés, hogy Sárvár legnépszerűbb programjai a wellness-szelés és a Nádasdy-vár meglátogatása. Ez valószínűleg minden nálunk eltöltött nyaralás esetén fix pont. De ez csak kettő attrakció a sok közül.

Számos posztunkban említettük már, hogy Sárvár sokkal több, mint egy hosszú hétvégés fürdőváros. Nálunk akár egy egész hét is tartalmasan eltölthető. Mutatjuk is, hogy a napi strandolás mellett mik azok, amiket még beiktathattok a nyári programba.

Kezdetnek ott a kalandpark. Ahol a legkisebbeknek is adott a lehetőség egy kis bátorságpróbára. A fák között vezető erdei kötélpálya ugyanis két oktató, két kisgyermek, három gyermek és négy felnőtt pályából áll. Összesen 120 állás található a pályán. Persze ez csak az egyféle attrakció a sok közül. Van még itt a tó felett vezető drótkötélpálya, lehet “aranyat mosni”, vannak famászó pályák. Szóval egy fél napot simán el lehet tölteni itt tartalmasan.

Aztán ott a sárvári arborétum – ha már a természetközeli élményeknél tartunk. Igaz, maga a park egy óra alatt bejárható, de nem kell feltétlenül csak szimpla sétálásban gondolkodni az itteni programokat illetőleg. Például reggeli futáshoz, nordic walkinghoz is ideális helyszín. Ugyanakkor egy családi piknikhez vagy egy jógázáshoz is kiváló. Legyetek kreatívok, rengeteg féle módon eltölthetitek az időt az arborétumban.

És ha már az aktivitást is szóba hoztuk, kevesen tudják, de a Sárvári TDM-nél bérelhettek elektromos kerékpárokat. Amikkel egészen más módon ismerhetitek meg a várost. Akár még Sárvár környéki látnivalókhoz is elkirándulhattok velük. Mondjuk a Farkas-erdőhöz. Ahol aztán tényleg természetközeli kalandban lehet részetek. Az itteni kilátó meglátogatása egészen remek kis program. 

Ahogy a városon belüli tematikus túraútvonalak végigjárása is. Merthogy ilyen is van nálunk: vitalizáló körút, történelmi sétaút, virágos sétaút… Érdemes ezeket is felfedezni – méghozzá mobillal a kézben. Hiszen az útjelző táblákon lévő QR-kódok leolvasásával plusz infókat tudhatsz meg Sárvárról, a környékről. 

Végül még egy program. Ahova egyébként szintén lehet elektromos bringával menni… Ez a Vadkert Major állatsimogatója, illetve a lovarda. Ha a gyerekek oda vannak az állatokért, ide mindenképpen nézzetek el. Akár úgy, hogy itt mondjuk egy ebédet is elfogyasztotok. A Vadkertben ugyanis étterem is található. Meg persze lovagolni is lehet – még kezdőknek is. 

Arról nem is beszélve, hogy innen Rába menti kirándulásokat is indíthattok. Lehetőség tehát van bőven a kikapcsolódásra. 

És ez csak öt program a sok közül. Gondold el: ha csak egy-két napra jössz, mennyi mindenről lemaradsz. Szervezd a nyaralást Sárvárra, gyertek akár egy egész hétre! Nálunk garantáltan tartalmas lesz a vakáció.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük