Oda vagy a kerékpáros túrákért? Szívesen végigjárnád Vas megye termálfürdőit? Akkor a Termál Kerékpáros Túraút neked is tetszeni fog. 

A Vas megyén átvezető túra ugyanis érinti a kis és a nagy fürdőket egyaránt. Meg persze olyan látnivalók mellett vezet, amiket meg kell nézned, ha nálunk jársz. A Vas megyei Termál Kerékpáros Túraút elvezet a büki fürdőhöz, érinti a mesteri fürdőt, a celldömölki Vulkánfürdőt, illetve mivel az egyik központi pontja Sárvár, így a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt is. A túraútnak több szakasza van, így akkor sincs gond, ha etapokban járnád végig a megye fürdőit. Sőt, így talán még nagyobb az élmény, hiszen ezáltal garantáltan lesz lehetőségünk mindenhol megmártózni a gyógyvízben, termálvízben. Persze azt is tehetjük, hogy a túra kiindulópontjának egy települést választunk.

Itt foglalunk szállást, és innen indulunk az egyes termálfürdőkhöz. Célszerű ehhez olyan pontot választani, ami nagyjából a túra középpontján található. Vagyis ahonnan könnyedén megközelíthető minden fontos állomás. Ilyen kiindulópont lehet akár Sárvár. Innen napi túra keretében eljuthatunk Bükfürdőre, Celldömölkre és Mesteribe is. Akár minden nap más gyógyfürdőbe mehetünk. Persze Sárvárt se hagyjuk ki a sorból! Legalább egy napot a fürdőváros megismerésére is célszerű áldozni. És nem csak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben érdemes lazítani… Remek program lehet az is, ha kerékpárral járjuk be a település nevezetességeit. Merthogy Sárváron ezt is megtehetjük. Sőt, most már nem csak a belvárosban tekerhetünk, hanem a külső, zöld övezetekben is. A Gyógyvarázs Kerékpárút például a csónakázó tavak mentén vezet végig.

Persze nem csak a fürdő és a városi bringautak kínálta lehetőségek miatt érdemes Sárvárt választani a túra központjául. Hanem mert Sárvárra nem feltétlenül kell otthonról hozni a kerékpárt. A helyi Tourinform Irodában ugyanis bérelhetünk kétkerekűt – akár egész napos programra is. És nem csak hagyományos bringát, hanem még elektromos kerékpárt vagy rollert és segway-t  is.

Hogy döntöttél? Szívesen végigjárnád Sárvárt és a környező fürdőket a Termál Kerékpáros Túraúton? Klikk ide a részletekért! Ha pedig a sárvári kerékpárkölcsönzésről, az új városi útvonalakról informálódnál, ezen a linken érdemes tájékozódnod.


Járd be Sárvár megújult kerékpáros útvonalait! Akár a város nevezetességeit néznéd meg, akár egy kis plusz aktivitással tennéd még nagyobb élménnyé a nyaralást, érdemes felfedezned a fürdőváros kerékpáros lehetőségeit. Érkezz Sárvárra a pároddal vagy a családdal, a kerékpározást ne hagyd ki a programból. És ne csak nyáron kerekezz! Mivel a fürdőváros minden évszakban más arcát mutatja, tavasszal, nyáron és ősszel is remek élmény itt a bicajozás. Amennyiben kedvet kaptál a kerékpározáshoz, de az útvonalakat illetően, a bicikli kölcsönzési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed lenne, érdeklődj Sárvár Tourinform Irodájában

Jó bringázást! Jó feltöltődést, kikapcsolódást!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük