Ha valaki Sárvárra jön, mondhatni ezer féle program közül választhat. Manapság a fürdőzésen kívül számos kikapcsolódási lehetőségek kínálnak a helyi szolgáltatók. De mind közül talán a legnépszerűbb a kalandpark, ami a téli szünet után most újra várja a vendégeket. Ráadásul egészen április közepéig különféle akciókkal is kedveskednek a kalandra vágyóknak.

Egészen pontosan: minél több élményt gyűjt valaki, annál nagyobb kedvezményt kap. Egy szolgáltatás vásárlása esetén 20 százalék, kettőnél 25 százalék, három vagy annál több bátorságpróba kipróbálása után 30 százalék kedvezmény jár a jegyárból.

Mi egyébként azt gondoljuk, hogy célszerű ez utóbbi kedvezményre hajtani. Ha már jár a kedvezmény, ajánlott minél több élményt gyűjteni. Mi a erdei kötélpályát, a mászófalat és a famászást próbáltuk ki – ezeket ti se hagyjátok ki. Akkor se, ha gyerekekkel érkeztek. A sárvári kalandparkban ugyanis minden korosztálynak adott a mászási lehetőség. Van gyerekekre tervezett pálya és olyan felnőtt kihívás is, aminek a teljesítése egy kis gyakorlás után teljesen kezdőknek is biztosan menni fog.  

Persze mindezeket nem csak az akciós időszakban érdemes kipróbálni. Akár a nyaralás alatt is. Ha Sárvárra jössz, a fürdőzős lehetőségeken felül egy kalandparkos programon mindenképpen vegyetek részt.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük