Az évnek ebben az utolsó időszakában hajlamosak vagyunk túlköltekezni magunkat, és most nem csupán az ajándékok vásárlására gondolunk. Ilyenkor a fogadalmak terén sem fukarkodunk. Annyi minden van az év során, amin tudjuk, hogy ideje lenne változtatni, valahogy mégis az új év érkeztével érezzük úgy, elérkezett az idő a megvalósításra.

Persze mit sem ér a fogadalom, ha nem tartjuk be azokat. Pedig tedd szívedre a kezed: ugye fordult már elő veled is, hogy a kezdeti lelkesedés hamarabb alábbhagyott, mint hogy az eredmények mutatkoztak volna­­? Hadd nyugtassunk meg, ezzel nem vagy egyedül.

„Holnaptól nem dohányzom. Mostantól több időt töltök a gyerekekkel. Leadom a felesleges kilókat, és ezentúl hű társam lesz a futócipőm.”  Ugye, neked is ismerősen hangzanak ezek a mondatok?

Apropó, sport. A legtöbb újévi fogadalmat az emberek a sport témakörében teszik. Viszont a fent említett futást, illetve az ehhez hasonló fokozottabb aktivitást igénylő sportokat nem biztos, hogy mindenki szereti, illetve nem is mindenkinek ajánlott. Az ő számukra lehet egy kiváló választás az aquafitness, amihez ráadásul még úszni tudás sem szükséges hozzá.

Egyik nagyon vonzó egészségügyi előnye az, hogy eredményesen csökkenthető vele az ízületi fájdalom. A víz felhajtóereje miatt kevésbé vannak terhelve az ízületeink, ez pedig nagyban hozzájárul a gyógyuláshoz.

Ezen túlmenően eredményesen védhetjük vele szalagjainkat, az inakat, illetve a gerincoszlopot is tehermentesíthetjük.  

Rugalmassá tehetjük vele az izmainkat, emellett pedig meg is erősödnek majd.

Ráadásul az alakformálásra is kitűnő megoldás, hiszen ugyanannyi kalóriát égetünk el egy víz alatti edzés során, mint ha a szárazföldön tettük volna.

Gyakorlatilag bárkinek ajánlott, életkori megkötés nélkül. A gyerekeknek azért, mert egy remek vízhez szoktatási forma, sportsérülések esetén kiváló regeneráló hatása miatt, időseknek a nehézkes mozgás miatt, és az ízületek védelme érdekében. De az egészséges felnőtteknek, illetve tényleg bárki számára ajánlott a már említett alakformálás és a lelki egyensúly beállítása végett. Oldja a stresszt, a szorongást, így a számos egészségügyi előnyön túl a lelki békénk megtalálásában is a segítségünkre lesz.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük