Neked mi jut eszedbe a kempingekről? Ha egy régi, rossz minőségű szállás igénytelen fürdési lehetőséggel, azt felejtsd el. Sárvár vonatkozásában mindenképpen. Itt ugyanis átlagon felüli a fürdőhöz tartozó kemping és a Vadkert Majoré is – szerintünk.

Ez utóbbit egyébként azoknak ajánljuk, akik kicsit a természetközelibb megoldásokat részesítik előnyben, utóbbit pedig azoknak, akik a fürdőzési lehetőségek miatt választják Sárvárt. A Thermal Campingben – ez a fürdőé – ugyanis a csomag része a fürdőbelépő is. Ráadásul itt nem csak lakókocsis, sátrazós nyaralásra van lehetőség. A fürdőnek saját mobilházai és apartmanjai is vannak. Szóval Sárváron olcsóbb, de ugyanúgy minőségi alternatívája is van a szállodai nyaralásnak. Egyébként a fürdő kempingjéhez hasonlóan a Vadkert Majorban is lehet apartmant bérelni, és szállodai szolgáltatást is kérhetünk. De ha a kempinget nézzük, itt nem a fürdési, hanem a természetközeli lehetőségeken van a hangsúly. Ahogy azt a Vadkert oldalán is írják: a Vadkert Kempinget a nomád életmód híveinek alakították ki. Ahol a körülmények természetesen nem nomádak, a kemping területén a korszerű vizesblokkban mosógép és mosogató is található. És áram csatlakozás is van.

Íme, ez a fürdő kempingje.

Ez pedig a Vadkert Major környezete. Ahonnan egyébként csak pár lépés a fürdő strand része. Szóval ha úgy döntenél, hogy csobbansz egyet, nem kell sokat sétálnod.

Az árak?

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük