A wellness a legtöbbször csak a fürdőzésről szól. Pedig ha jobban belegondolunk, nyárnál aligha van alkalmasabb időszak arra, hogy aktívan töltsük el a kikapcsolódásra szánt időt. Júniusban, júliusban reggelente és este is kiváló az idő egy kis bringázásra. Szóval ha Sárvárra jönnétek, a fürdőzés mellett az aktív programokat se mellőzzétek. Hogy pontosan miket javaslunk?

Bérelj kerékpárt mondjuk a Tourinform Irodában! De ne csak a hagyományos bringákra nézz rá, itt akár elektromos bicajokat is kölcsönözhetsz. Képzeld el, hogy ezekkel suhanva járod végig a város látnivalóit…

Aztán ott van az arborétum, mint kötelező állomása a sárvári túrának. Itt egy szimpla séta is feltölt, de itt akár kocogni és nordic walkingozni is tudsz. Ez utóbbi rendkívül népszerű időtöltés mostanában.

Persze a természetközeli programokhoz nem csak ez az egyetlen helyszín Sárváron. A csónakázó tavak környéke, a kiránduló erdő, a Rába-part szintén érdemesek egy kis aktív kikapcsolódásra.

Ha pedig távolabbra is merészkednél és a komolyabb túrától sem riadsz vissza, ott a Farkaserdő, illetve az itteni Scherg Lőrinc-kilátó.

Ne feledjük továbbá a Sárvári Kalandparkot sem! A fürdő szomszédságában lévő attrakció nem mindennapi élményt nyújt. A fák lombkoronái között mászkálni már önmagában  felemelő érzés, nem beszélve arról, amikor egy tó felett kifeszített drótkötélen két fa között csúszol át. 

Jól hangzik, igaz?

Ha teheted, a fürdőzés, a szaunázás előtt iktass be aktív programokat is a napba. Hidd el: amennyiben így teszel, még jobban fog esni wellness. Mindamellett, hogy a kikapcsolódás élménye is még nagyobb lesz.


A Sárvár környéki bringás túraúton már kerékpáros szervízpont is található. Így ha a kirándulás alatt gyors javításra szorul a bicaj, ezeket a nyilvános szervizeket bármikor igénybe veheted.


VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük