Nem csak a gyógyvíz maga, ami segíti az ellazulást. A közeg, a hangok és a fényviszonyok is nagyban hozzájárulnak a teljes relaxhoz.

Ezt egyébként valószínűleg mindenki tudja, csak valahogy ritkán gondolkodunk el ezen. Pedig érdemes. Hiszen ha tudatosabban állunk a gyógyfürdős ellazuláshoz, a rendszeres fürdőzés fontosságát is jobban elfogadjuk. 

Ha gyógyvízben lazítunk, nem kérdés, hogy elsősorban a víz hője miatt tudunk lelassulni és a bennünk lévő feszültségtől megszabadulni. Ehhez jön még hozzá a víz csobogásának hangja. Illetve az a közeg, amiben súlytalanok, ezáltal lelkileg és testileg is szabadok tudunk lenni. A vízben való lebegés szintén segíti az ellazulást, illetve az a kellemes félhomály, ami a medencék környezetében tapasztalható. De ez még mindig nem minden. A gyógyfürdőkben uralkodó mikroklíma is hozzájárul ahhoz, hogy feltöltődjünk a feszült hétköznapok után. 

Mit jelen az, hogy egyedi mikroklíma vesz körül minket a fürdőben?

Ahogy arról már korábban is írtunk, a gyógyfürdőkben az átlagnál nagyobb a levegőben lévő negatív ionok mennyisége. Ami köztudottan hatással van a stresszoldásra. 

Jól hangzik, igaz?

És akkor ott vannak még az ellazulást segítő víz alatti buzgárok is. Ezek szintén fontos elemei a gyógyfürdős szolgáltatásoknak… Nem véletlenül.

Szóval nem lehet kérdés: aki gyógyfürdőben lazít, garantáltan feltöltődik. A közeg, a víz, a hőmérséklet, a hangok, a fények…. mindezek összessége biztosan segít elűzni a stresszt. A hétköznapokban felgyülemlett feszültséget mindenképpen oldják. Akkor különösen, ha még egy kis szaunázással vagy masszázzsal is kiegészíted a fürdőzős wellnesst.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük