Ősszel talán kicsit nagyobb hangsúlyt kapnak az aktív programok. Persze a wellness is jó, de ha már utazunk, például az őszi szünetben, menjünk el biciklizni is. Sárváron ilyen túrák várnak.

A Hotel Arborétum az oldalán gyűjtötte össze, milyen kerékpártúra útvonalak várják a Sárvárra érkező vendégeket. A felsorolásban vannak mindenki számára ajánlott távok és edzettebbeknek valók is. Nézzük!

Az első a Sárvár-Ikervár-Sótony-Sárvár kör. Ez egy 25 kilométeres út, nagyjából négy órát vesz igénybe. A túra során a sárvári látnivalók mellett a többi között az ikervári vízierőmű és a Batthyány-kastély is megtekinthető.

A második túra a Pannónia ringre vezet. Az útvonal: Sárvár, Ostffyasszonyfa, Uraiújfalu, Jákfa, Rábapaty, Sárvár. A táv 40 kilométer, nagyjából hat óra.

A Hotel Arborétum ajánlatában a harmadik kerékpártúra egészen a Sághegyig halad. De az út során a sitkei kastély és a mesteri fürdő is megtekinthető. A táv 50 kilométer.

Ugyancsak bevállalható, őszi kirándulás a Szajki tavakhoz vezető túra. Igaz, ez már 8 órás, 70 kilométeres út. De elég sok látnivaló várja a bevállalósokat. Az út során egyebek mellett az egervölgyi graffitis házakat is meg lehet tekinteni.

Az ajánlott túrák sora itt nem ér véget. A Hotel Arborétum az edzettebbekre is gondolt. Ezek során például a jáki templom és a zsennyei kastély is megtekinthető. Aki pedig a nagy kerékpártúrára is vállalkozik, az Sárvárról indulva Röjtökmuzsajra, a Szidónia Kastélyszállóhoz, a nagycenki Széchenyi-kastélyhoz és a Hegykőre is eljuthat.

További részletek itt.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük