Arról talán értesültetek már, hogy a Danubius hotelek hálózata ezentúl az Ensana nevet viseli. A névváltással együtt pedig természetesen arculati váltás is jár, ami részben a honlap megújítását is jelenti. Amit azért emelünk ki, mert egy-két új funkció is bekerült az online szolgáltatások közé.

Például már virtuálus túrán is bejárhatjuk a szállodákat, köztük a sárvári hotelt is. Mi ezt megtettük, körbenéztünk a felvételek között, és igazán remek képeket találtunk. Ezek alapján számunkra nem lenne kérdés, hogy a sárvári Danubius ideális választás akár egy hosszabb vagy rövidebb wellnessre, esetleg gyógykúrára. A 360 fokos felvételeken ugyanis bejárható az egész wellness részleg, megtekinthetők a medencék, még a sóbarlangban is körbenézhetünk. Illetve a kinti, télen és nyáron is üzemelő szabadtéri medencéket is felfedezhetjük. Természetesen az azokat körülvevő arborétumi zöld környezettel együtt. Ami pedig igazán extra, az a 360 fokos légi felvétel. Ezen látszik igazán, hogy a hotel milyen csodálatos környezetben van. Ezt látod a mellékelt képen is. 

Szerintünk érdemes virtuális túrát tenni az Ensana új szolgáltatásának a segítségével. Főleg akkor, ha tervben van a közeljövőben egy kis wellness. A 360 fokos felvételek itt érhetők el.

De ne feledd azt sem, hogy nem csak a hotel, hanem a helyi TDM jóvoltából egész Sárvár is felfedezhető így. Ha körbenéznél, ide kell kattintanod. 

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük