Manapság nem jellemző, hogy a túlságosan nyüzsgő helyszínekre megyünk kikapcsolódni. Aki teheti, inkább elvonul kicsit, és a lazítós programok tekintetében most inkább a természetközeli attrakciókat választjuk. Te is így tennél? Sárvár ideális helyszín lehet. A kikapcsolódási lehetőségek között legalábbis rengeteg a zöld opció.

Ott van mindjárt a belváros közepén lévő gyönyörű arborétum. Ahol nem csak, hogy tömegektől mentesen tudunk kikapcsolódni, hanem még plusz energiákat is “gyűjthetünk”. A sárvári arborétum fái ugyanis valamiért sokkal jobban közvetítik a Föld jótékony sugárzását. Erről itt írtunk korábban.

De hasonló a helyzet a Nádasdy-vár körüli parkban is. Ott ugyancsak rendkívül megnyugtató eltölteni pár órát. Csak kiülni és mondjuk olvasgatni. 

Ugyanezt egyébként megteheted a csónakázó tavaknál is. Akár a csónakházaknál lévő padokon üldögélve. De az aktívabb időtöltést is bátran ajánljuk. Futás, nordic walking vagy akár egy kis csónakázás. Na hagyd ki, ha Sárváron jársz.

Aztán ha még a fentieknél is természetközelibb programot keresel, irány a Kirándulóerdő. Az itteni ösvényeken haladva akár a Rába partjáig is elsétálhatsz. Vagy a Vadkert Major környékén lévő csodálatos tisztáshoz. Itt még legelésző lovakkal is találkozhatsz.

Végül ott a Sárvári Kalandpark. Ami ugyancsak egy kihagyhatatlan sárvári természetközeli attrakció. A fák lombjai között közlekedni, mondjuk drótkötélen átcsúszni egyikről a másikra, egészen extra kikapcsolódási mód.

Ja, és ne feledjük, hogy a Tourinform Irodában elektromos kerékpárt is bérelhetsz. Amikkel akár még a távolabbi természetközeli kirándulóhelyekre is ellátogathatsz. Mondjuk a Farkaserdőbe. Vagy ha igazán merész vagy, a Ság hegyre, esetleg a Jeli arborétumba.


Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük