Ha nyár, akkor vizes élmények…. No ez az, amiből Sárváron nincs hiány. Se a szállodákban, se a fürdő szabadtéri strandján, se a város egyéb pontjain. Az előbbit nézve Sárváron legalább 4-5 olyan szálloda is található, ahol a wellness részleghez tartozik kisebb nagyobb medence. De három olyan szálloda is van a fürdővárosban, ahol saját kültéri medencében is csobbanhatunk.

A Danubius Hotel szállodája, a Bassiana Hotel és a Spirit Hotel is ilyen. Előbbi kettő az arborétum zöld környezetében található, míg az utóbbi a csónakázó tónál kínál lehetőséget exkluzív strandolásra.

Ugyanakkor van két olyan szálloda Sárváron, amik közvetlenül átjárhatók a fürdővel. A Park Inn és a Vitalmed szobáiból akár fürdőruhában is átsétálhatunk strandra. Ahol kimondottan sok attrakció várja a fürdőzőket.

Kezdjük a gyógyvizes medencével! Ebből több is van. Olyan, amit a belső részlegből közelíthetünk meg és olyan is, ami különálló, csak nyáron használható. Ez utóbbi a retro gyógyvizes medence. Aztán a strandon van még klasszikus strandmedence, fejesugró öböl, hullámmedence, gyermek kalandmedence, gyermek élménymedence és bébi pancsoló is.

Plusz számos csúszda

Például egy “kisebb” négypályás versenycsúszda és 8 óriáscsúszda. Egyebek mellett olyan, ami több mint 100 méter hosszú és olyan is, ami csaknem 15 méter magasról indul.

És ha már vizes élmények: Sárváron lehet csónakázni a városi tavon, az extrémebb kalandra vágyókat várja Magyarország legvadregényesebb folyója, a Rába. De a víz megnyugtató hatását egy arborétumi sétán is élvezhetjük, a kalandparkban pedig a kötélpálya vezet át egy tó felett. Illetve számos szökőkút is van a városban. A Kossuth téren, a Posta téren és a Hild parkban is. Előbbieken fény-, illetve hangjáték is színesíti a víz játékát.

Kíváncsi lennél ezekre élőben is, átélnéd a fent említett vizes élményeket? Várunk Sárváron!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük