A nyaralás megszervezése nem csak abból áll, hogy lefoglaljuk a szállást, és kigondoljuk az utazás részleteit. A hatékony pihenéshez arra is szükség van, hogy jó előre átgondoljuk a munkaügyi feladatok ellátásával kapcsolatos teendőket is. Ezt hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. Így sajnos sokaknál előfordul, hogy emiatt a vakációból nem is lesz valódi kikapcsolódás.

Azért, hogy ez ne így legyen, csak azután jöjjünk el a munkahelyről, ha már minden sürgős feladatot elvégeztünk. Amit pedig lehet, halasszunk. De úgy tegyük ezt, hogy beszéltünk erről a megbízónkkal, a főnökünkkel. Ha ugyanis ezt nem tisztázzuk, a nyaralás alatt ezen fog járni az eszünk. Lényeges továbbá, hogy amikor vakációzunk, be legyen állítva a fiókunkhoz az automatikus e-mail válasz. Ebben szerepeljen, hogy ki a helyettes, sürgős esetben kihez lehet fordulni. A céges telefonokat pedig ne vegyük fel.

A Jófogás által kiadott közleményben nem csak arról írnak, hogy miként lesz valóban pihentető a nyaralás. Ahhoz is adnak tippeket, hogy miként tudunk úgy újra munkába állni, hogy ne “nyomjon minket agyon” a munka.

Azt javasolják, hogy többször induljunk rövidebb nyaralásra. Ahogy írják: a pihenés időtartamánál fontosabb annak rendszeressége. De lényeges, hogy bármilyen rövid is a vakáció, a szabadság szabályait tiszteletben kell tartani. Tegyük félre a munkát!

Azt pedig már mi tesszük hozzá: akár rövidebb, akár hosszabb kikapcsolódásra indulnál, Sárvár ideális választás. A gyógyvíz, a wellness lehetőségek adottak, de lehet kalandosabb kikapcsolódást is szervezni. Ott a kalandpark, lehet evezni a Rábán, lovagolni, elektromos kerékpárt bérelni és úgy kirándulni. Vagy, ha egy kis nyugalomra vágyunk, ott az arborétum, a kellemes hangulatú belváros, a Nádasdy-vár és a benne található múzeum.

Eljössz?

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük