Egyre nagyobb divat a wellness alatt is visszatérni a természetközeli megoldásokhoz. És nem csak a kezeléseket és a környezetet illetően érezhető ez a trend. A szálláskínálatban is. Ma már örömmel szállunk meg faházban, és sátorban is egyre szívesen töltünk el pár napot.

És nem csak az újdonság ereje miatt. Kezdünk ugyanis újra rájönni, hogy régen a kempingezés nem véletlenül volt olyan népszerű. A kempingben ugyanis elillan a stressz. A friss levegő, a természet közelsége és a technika háttérbe szorítása gondoskodik erről. És mivel esténként nem a hotel tévéje előtt ülünk, hanem egymással vagyunk, így az emberi kapcsolatok is erősödnek. Sokkal több lehetőség van kempingezés közben beszélgetni, mint mondjuk egy hotelben. Ráadásul a kempingben sokkal jobban alszunk. Egyebek mellett azért, mert egy idő után a természettel ébredünk és a Nappal, madárcsicsergéssel kelünk. Így beáll egy egészséges alvásidő. A kempingben még az étkezés is más. Ha úgy tartja a kedvünk, akár minden nap szabad tűzön készült finomságokat fogyaszthatunk. Ami azért – lássuk be – elég extra dolog. Végül a kempingben rengeteg új készséggel is gazdagodunk. Megtanulunk sátrat állítani, csomót kötni, tüzet rakni és különféle ételeket elkészíteni. De, ami talán a legfontosabb: elsajátítjuk a kikapcsolódás képességét. Ami a mai világban talán mindennél többet ér. A kempingezés közben végre lesz idő kicsit befelé fordulni és a jó ideje nyomasztó dolgokra is megoldást találni. Erre egy olyan nyaraláson nincs alkalom, ahol egymást követik a programok, és folyamatos pörgésben vagyunk. Ehhez nyugodt, természetközeli környezet kell. Szóval a kempingezés tényleg kikapcsol. Ja, és jóval olcsóbb, mint egy szállodában nyaralni.

Szívesen töltődnél kempingezős nyaralás alatt az idén nyáron? Sárváron két kempingben is megszállhatsz. A Vadkert Majorban, továbbá a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő saját kempingjében is van lehetőség sátrazni.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük