A pünkösdi hétvégén újranyit a kalandpark. Igaz, a koronavírus-járvány miatti kötelező óvintézkedések miatt némi korlátozással, de szerintünk ez kicsit sem vesz el a kalandozás élményéből. Szerencsére mivel szabadtéri attrakcióról van szó, alig lesz változás a korábbiakhoz képest.

Persze az üzemeltetők a higiéniára még jobban figyelnek, mint eddig, de plusz szabályok szinte alig vannak. Csupán annyi, hogy egyszerre csak 110 vendég lehet a parkban, az adott pályákon, létrákon, illetve minden platformon egyszerre csak egy fő tartózkodhat. Persze, ahogy az más szolgáltatások esetében is szokás, itt is arra kérik a vendégeket, hogy a sorbanálláskor tartsanak egymástól számítva 1,5 méteres távolságot. Valamint, aki teheti, fizetéskor a kártyás megoldást válassza. Ez kérés, az viszont elvárás, hogy a recepciónál kihelyezett fertőtlenítőt belépéskor használjuk. De talán ez sem áldozat.

Ahogy az sem kifejezetten nagy kérés, hogy a park területén a vendégek kerüljék a csoportosulást, illetve a kicsik segítésére lehetőleg csak egy kísérő érkezzen a parkba. A szájmaszk használatát a földön tartózkodás időszakára szintén ajánlják, de ez sem része a szabályzatnak.

Lényegében tehát olyan sok változás nincs. Csupán kicsit körültekintőbbnek kell lenni és odafigyelni a másikra. De ez a “szokás” talán már egyébként is bennünk van… Szóval az élményből szerintünk semmit nem vesz el a korlátozás. 

Mi csak ajánlani tudjuk, hogy a koronavírus-járvány miatti kötelező otthonlét után mindenképpen mozduljatok ki. Ha van rá lehetőségetek, menjetek a természetbe és éljetek át kalandokat!

Válasszátok a pünkösdi hosszú hétvégén (is) a Sárvári Kalandparkot! A nyitvatartásról, az árakról itt tudsz informálódni.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük