Neked melyik jön be jobban? A hátizsákos nyaralás egy kis fiatalos kalanddal, vagy inkább a jól bevált wellness pihenés? Mindkettőnek megvan a sajátos hangulata. Az előbbi kicsit szabadabb érzést közvetít, talán a felfedezésről szól. A wellness pihenés pedig inkább a kényeztetést helyezi előtérbe. Most mutatunk egy helyet, ahol mindkettőt megtalálod. És néhány programtippet is ajánlunk.

Nem vitás: ha jól választunk úti célt, a hátizsákos nyaralás és a wellness pihenés egyaránt felejthetetlen élményt nyújthat. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kettő nem zárja ki egymást. A fiatalos utazók is lazíthatnak a wellnessben és a kényeztetést választók is iktathatnak be kalandos programokat. Mi most a kalandos nyaraláshoz mutatunk egy-két tippet. De hamarosan szuper wellness ajánlatokat is olvashatsz itt a blogunkban.

Sokan már tavasszal tervezgetik a nyaralás részleteit. Így talán már nem korai kicsit boncolgatni a témát.

Meglátásunk szerint a fiatalok szívesen fedezik fel a városokat és a természetet is. Manapság kicsit divat is természetközeli helyen lazítani. A hátizsákos nyaralás során ezért olyan célpontokat keresnek, ahol egy kis kaland is vár rájuk. Kiváló célpont például az olyan környék, ahol tudnak a közelben mondjuk evezni egy nagyobb folyón, bicikli- és gyalogtúrán részt venni, kipróbálhatnak például erdei kalandpályákat, vagy ha úgy tartja kedvük, élményfürdőben és strandon is lazíthatnak. És a bulizásért sem kell messze menniük. Mi tudunk egy ilyet helyet.

nyaralás - vízpart

Nézted már, hogy Sárváron és a környékén milyen lehetőségek várnak?

Ott a Rába, ahol kalandos evezős programokon vehetsz részt. Nincs messze a Ság hegy, ahová akár biciklivel is áttekerhetsz – mondjuk egy kölcsönzött kerékpárral. Vagy a kalandparkban is próbára teheted a bátorságodat. Ugye a nyaralás strandolás nélkül nem telhet el. Az ország egyik legnépszerűbb fürdőjét találod Sárváron, úgyhogy élményben nem lesz hiány. Főleg, ha megtalálod a számodra megfelelő szállást. Nézz körbe itt!

Ha kalandos programra vágysz, akkor szerintünk máris megvan az úti cél.

Nézz vissza később is az eletreszolo.hu oldalra, hamarosan néhány sárvári wellness lehetőséget is sorra vesszük. Mutatunk pár olyan dolgot, amit eddig talán nem tudtál.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!