Sárvárról mindenkinek a fürdőzés jut elsőre az eszébe. Ami nem csoda, hiszen a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő már országos szinten is a top fürdők között szerepel. De nem csak a vizes élmények azok, amiktől egyedülálló élmény lesz a sárvári kikapcsolódás. A kisvárosi hangulat és a fürdő relax szolgáltatásai együtt teszik olyan hatékonnyá az itteni relaxálást. De mit értünk kisvárosi hangulat alatt?

Leginkább a nyugodtságot, amit az itteni környezet áraszt. A Nádasdy-vár körüli park, az apró, de annál hangulatosabb terek, az itt lakók vendégszeretete és közvetlenség az, ami megkülönbözteti Sárvárt más népszerű turista központoktól. Meg az, hogy a kis mérete ellenére minden adott a kikapcsolódáshoz.

Található itt egy csodálatos arborétum, ott vannak a történelmi emléket, a Nádasdy Ferenc Múzeum és a már előbb említett hangulatos terek. A városból kijjebb haladva ott van a csónakázó tó, ami nyáron meglehetősen romantikus helyszín. A város rendelkezik egy kalandparkkal, illetve rendkívül jó éttermekkel is – csak, hogy a gasztronómiát is megemlítsük.

A kínálathoz pedig minőség is párosul – minden téren. Legyen szó egy természetközeli szállásról vagy egy családbarát szállodáról, itt mindenki talál az élethelyzetének, az igényeinek megfelelő szállást. Az idősebb, a gyógyulni vágyó vendégeknek ott a Danubius Hotel Health Resort, a gyerekkel utazóknak ott a Park Inn by Radisson, míg a luxust keresőket a Spirit Hotel várja – és ezek csak a nagyobb szállodák. Rengeteg kisebb wellness szálloda és minőségi kínálattal rendelkező apartman is található a fürdővárosban.

Sárvár kisvárosi hangulatához hozzátartozik, hogy minden elérhető távolságba van

Gyalog vagy épp elektromos kerékpárra pattanva pár perc alatt bármit elérhetünk. Mindezek mellé pedig korszerű szolgáltatások is társulnak. Az elektromos kerékpár bérlése már önmagában az, de a városnak van saját, a környék felfedezését segítő applikációja is. Végül, ott van a bevezetőben említett másik fontos elem, a sárvári fürdő, ami rendelkezik gyógyfürdő egységgel, családi wellness- és fürdőrészleggel, valamint egy óriási stranddal. Vagyis legyen tél vagy nyár, itt biztosan nem maradunk kikapcsolódási lehetőség nélkül.

Hogy látod? Szívesen töltődnél fel Sárváron a nehéz hétköznapok után? Mutatunk pár aktuális szállásajánlatot, hátha valamelyik szimpatikus. Katt!


A Sárvár környéki bringás túraúton már kerékpáros szervízpont is található. Így ha a kirándulás alatt gyors javításra szorul a bicaj, ezeket a nyilvános szervizeket bármikor igénybe veheted.


Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük