Egy virtuális láda kinyitásához kér segítséget a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Természetesen értékes jutalomért cserébe. A játékban résztvevők wellness pihenést nyerhetnek.

A sárvári TDM detektív játéka egy fiktív történetre épül. Miszerint az egykor Sárvár környékén működő, termál kristály gyártásával foglalkozó üzem pincéjében egy ládára bukkantak. Az ütött-kopott láda egy hat számjegyű lakattal van lezárva. A story szerint nem igazán tudja senki, hogy mi lehet a kód. Akik eddig látták, azt mondják, hogy talán a láda oldalán lévő mondat segíthet abban, hogy kiderüljön, milyen számok nyithatják a lakatot…

Így indul a játék. Az a bizonyos mondat pedig egy olyan kérdés, amire a választ a sarvar.hu weboldalon lévő tartalomban lehet megtalálni. Pontosabban az első számot. Hiszen a lakatot egy számsor nyitja. De ugyanez igaz a többi öt kérdésre is. Ugyanis ha a játékos megtalálta az oldalban az adott választ, kérheti a következő nyomot. Az utolsó kérdésnél aztán megjelenik az a bizonyos lakat. Ha jó a számsor, a láda “kinyílik”, ezzel pedig a detektív lehetőséget kap arra, hogy regisztráljon azok közé, akik között a szervezők több sárvári wellness pihenést sorsolnak ki.

Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője elmondta: a játékkal a fürdőváros turisztikai szervezetének a célja annyi, hogy újszerű módon ismertesse meg az érdeklődőkkel a Sárvár nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket. Az oldal böngészése közben, a játék során ugyanis olyan információkhoz juthatnak a résztvevők, amikkel egyébként nem biztos, hogy találkoznának. 

A sarvar.hu/detektiv-jatek oldalon elérehető játék egy hónapon át, egészen október elejéig tart, így azoknak, akik eddig még nem játszottak, bőven van lehetőségük a nyomozásra, illetve esélyük arra, hogy sárvári wellness pihenést nyerjenek. 

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!